Larien
Elmas Üye
sorun devam ediyor mu çözüldü mü
Şuan sorun yaşamamanız lazım.
Bende de çözüldü, teşekkürler ^
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorun devam ediyor mu çözüldü mü
Şuan sorun yaşamamanız lazım.
yav bit kadar imzan var zaten, nesini sildiricen görünmüyor bile. Ayrıca erişemiyor olman da imkansız sen görememişsindir.Ben imza bölümüne erişemiyorum. İmzamı siler misiniz?
Şimdi göründü valla yoktu :/yav bit kadar imzan var zaten, nesini sildiricen görünmüyor bile. Ayrıca erişemiyor olman da imkansız sen görememişsindir.

Anlık bölümünü takibe aldım sadece bildirim olarak uyarı al dedim ama kendini otomatik olarak e posta bildirimi al yapıyor ben sadece forumdan bildirim almak istiyorum ilgilenebilirmisiniz tesekkurler![]()

Yurtdışı girişlerini detaylı kontrol ettiği için olabilir.Bir kac gundur foruma giriste yavaslik var
Sorun düzeldi tesekkurlerMenü'den Takip Ettiğim Konular sayfasına gir.
Takip Ettiği Konuları Yönet butonuna tıkla.
E-posta bildirimini devre dışı bırak seçeneğine tıkla.
Devam et butonuna tıkla.
Yine düzelmezse haber verirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 119506
Ekli dosyayı görüntüle 119507
Ekli dosyayı görüntüle 119508
Ekli dosyayı görüntüle 119509
senin ipleri , muaf alırım W abla kısmen de olsa işe yarar. Ama portları açamam gece gündüz saldırı oluyor çünkü.Ya lutfen bir caresine bakin su yurtdisi portlarin 1 dakikayi geciyor girmek insan foruma girmeden vazgeciyor bu sekilde
Teskler Swat, simdi girerken sikinti yok ama telefondan Hollanda IP adresinden girince hicbir sekilde yazamiyorum ve begeni yapamiyorum, USA IP'inden girince sikinti yok ( USA bilgisayardan ) ( NL telefon ) cookiesler temizlendi. Bi bakabilir misin sorun nesenin ipleri , muaf alırım W abla kısmen de olsa işe yarar. Ama portları açamam gece gündüz saldırı oluyor çünkü.
özelden ip adresini yazarsan, onu da muaf alırız.Teskler Swat, simdi girerken sikinti yok ama telefondan Hollanda IP adresinden girince hicbir sekilde yazamiyorum ve begeni yapamiyorum, USA IP'inden girince sikinti yok ( USA bilgisayardan ) ( NL telefon ) cookiesler temizlendi. Bi bakabilir misin sorun ne
aramayı bu şekilde yaparak bulabilirsinsayfalarca mesaj barındıran bir konuda kendi mesajımızı nasıl buluruz?
@HosgeldinHarunAbi @Swat @Lefty

denedim çalışıyor çok teşekkürler
denedim çalışıyor çok teşekkürler
Forumda yabancı dille konuşmak serbest mi @scope