Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Ben imza bölümüne erişemiyorum. İmzamı siler misiniz?

Anlık bölümünü takibe aldım sadece bildirim olarak uyarı al dedim ama kendini otomatik olarak e posta bildirimi al yapıyor ben sadece forumdan bildirim almak istiyorum ilgilenebilirmisiniz tesekkurler :bahar:

Anlık bölümünü takibe aldım sadece bildirim olarak uyarı al dedim ama kendini otomatik olarak e posta bildirimi al yapıyor ben sadece forumdan bildirim almak istiyorum ilgilenebilirmisiniz tesekkurler :bahar:

Menü'den Takip Ettiğim Konular sayfasına gir.
Takip Ettiği Konuları Yönet butonuna tıkla.
E-posta bildirimini devre dışı bırak seçeneğine tıkla.
Devam et butonuna tıkla.
Yine düzelmezse haber verirsin.

IMG_4090.jpeg

IMG_4091.jpeg

IMG_4093.jpeg

IMG_4094.jpeg

Bir kac gundur foruma giriste yavaslik var
Yurtdışı girişlerini detaylı kontrol ettiği için olabilir.
Türkiye girişlerinde hız sorunu yok.

Ayrıca bunun dışındaki sorunlar için forumun altyapısıyla ilgili sıkıntıların farkındayız elimizden geleni yapıyoruz.

Menü'den Takip Ettiğim Konular sayfasına gir.
Takip Ettiği Konuları Yönet butonuna tıkla.
E-posta bildirimini devre dışı bırak seçeneğine tıkla.
Devam et butonuna tıkla.
Yine düzelmezse haber verirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 119506

Ekli dosyayı görüntüle 119507

Ekli dosyayı görüntüle 119508

Ekli dosyayı görüntüle 119509
Sorun düzeldi tesekkurler
Artık sadece forumda bildirim alıyorum senin sayende bilgilendirici mesajlarin icin saolasin

Ya lutfen bir caresine bakin su yurtdisi portlarin 1 dakikayi geciyor girmek insan foruma girmeden vazgeciyor bu sekilde

Ya lutfen bir caresine bakin su yurtdisi portlarin 1 dakikayi geciyor girmek insan foruma girmeden vazgeciyor bu sekilde
senin ipleri , muaf alırım W abla kısmen de olsa işe yarar. Ama portları açamam gece gündüz saldırı oluyor çünkü.

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
senin ipleri , muaf alırım W abla kısmen de olsa işe yarar. Ama portları açamam gece gündüz saldırı oluyor çünkü.
Teskler Swat, simdi girerken sikinti yok ama telefondan Hollanda IP adresinden girince hicbir sekilde yazamiyorum ve begeni yapamiyorum, USA IP'inden girince sikinti yok ( USA bilgisayardan ) ( NL telefon ) cookiesler temizlendi. Bi bakabilir misin sorun ne

Teskler Swat, simdi girerken sikinti yok ama telefondan Hollanda IP adresinden girince hicbir sekilde yazamiyorum ve begeni yapamiyorum, USA IP'inden girince sikinti yok ( USA bilgisayardan ) ( NL telefon ) cookiesler temizlendi. Bi bakabilir misin sorun ne
özelden ip adresini yazarsan, onu da muaf alırız.

• Beğen
Tepkiler: W
Konuyu takip et de biraz sıkıntı var sanırım
E posta bildirimi almak istemiyorumu hallettim ama bu seferde forumdan bildirim alamıyorum 5 tane anlik paylaşılmış hiçbirinde forum bildirisi alamadım takibi bırak dedim tekrar takip et dediğimde yine otomatik olarak e posta bildirimi al secenegi işaretli olarak gördüm. Buna bi çare bulamazmiyiz

Forumda yabancı dille konuşmak serbest mi @scope

Forumda kullandığımız dil Türkçe. İletişim dili de Türkçe. Ama doğal olarak nida, selamlaşma ya da üyeler arası bir iki diyaloğun yabancı dilde olmasına karışmıyoruz. Bu kadar katı değiliz.

Yani biri birine “Olaaaa napıyorsun” diyebilir, biri birine “Guten Morgeeen” diyebilir, biri birine “De here looo” diyebilir, arada şarkı sözü falan paylaşabilir. Bunlar sorun değil.

Sorun arz eden; sürekli şekilde yabancı dilde yazanlar ya da uzunca bir süre forum genelinde yabancı dilde diyalog kuranlar.

Geri