Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
su bosluk ne ise yariyo merak ediyom her seferinde gozum takiliyo dengem bozuldu

bosluk.png

@yoSun @Swat teknik işlerle kim ilgileniyor bilmiyorum. Ben şarkı armağan etme konusunda etiketlendigimde bildirim alamıyorum.. sebebi ne olabilir?

bu profilin altında en sevilen antikahraman yazıyor ya, orayı duzeltebiliyorduk ama bende kalkmış ya da komple kalkmış bilmiyorum onu antikahraman olarak düzeltebilir miyiz, duzeltemezsek komple silelim.
buraya mi yazmam gerekiyordu bilmiyorum, yanlışsa da kusura bakmayın.

bu profilin altında en sevilen antikahraman yazıyor ya, orayı duzeltebiliyorduk ama bende kalkmış ya da komple kalkmış bilmiyorum onu antikahraman olarak düzeltebilir miyiz, duzeltemezsek komple silelim.
buraya mi yazmam gerekiyordu bilmiyorum, yanlışsa da kusura bakmayın.
Merhaba,

"en sevilen antikahraman" ifadesi "antikahraman" olarak düzenlendi.

ben özellikle içinizden geçeni söylediğimiz konuyu şu anasayfada göremiyorum bazen engelledigim biri birsey yazdığında mi görünmez oluyor yoksa bu bir sorun mu?

ben özellikle içinizden geçeni söylediğimiz konuyu şu anasayfada göremiyorum bazen engelledigim biri birsey yazdığında mi görünmez oluyor yoksa bu bir sorun mu?
Engellediğiniz biri yazdığında göremezsiniz.

geri dönüşüm kutusuna atılan konuların içeriğini düzenleyebiliyor musunuz? ve geri dönüşüme atılmasını isteyeceğim konularımın da içeriğini düzenleyerek aynı şekilde geri dönüşüm kutusuna gönderebilir miyiz?

1686171885506.png

örnek bunun gibi

bir konuda yazdigim tum mesajlari listeleyebilir miyim

arama bolumunde denedim olmadi

bir konuda yazdigim tum mesajlari listeleyebilir miyim

arama bolumunde denedim olmadi
konuya gir, arama butonuna tıkla, "her yerde" yazan yeri "bu konu" yap, kullanıcı yerine kendi nickini yaz ve arat. o konuda yazdığın bütün mesajlar çıkar.

Böyle bir ozellik mevcut değildir.

artık yosun'un affını isteyip adminliği bana bırakması gerekiyor. @Swat görüşelim bu işi.

Son düzenleme:
Geri