Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,bu profilin altında en sevilen antikahraman yazıyor ya, orayı duzeltebiliyorduk ama bende kalkmış ya da komple kalkmış bilmiyorum onu antikahraman olarak düzeltebilir miyiz, duzeltemezsek komple silelim.
buraya mi yazmam gerekiyordu bilmiyorum, yanlışsa da kusura bakmayın.
Yoksaydığın biri yazınca oluyorben özellikle içinizden geçeni söylediğimiz konuyu şu anasayfada göremiyorum bazen engelledigim biri birsey yazdığında mi görünmez oluyor yoksa bu bir sorun mu?
aynen kanka bende öyle düşünmüştümYoksaydığın biri yazınca oluyor
Engellediğiniz biri yazdığında göremezsiniz.ben özellikle içinizden geçeni söylediğimiz konuyu şu anasayfada göremiyorum bazen engelledigim biri birsey yazdığında mi görünmez oluyor yoksa bu bir sorun mu?
OnaylandiKonumu onaylar mısınız
geri dönüşüm kutusuna atılan konuların içeriğini düzenleyebiliyor musunuz? ve geri dönüşüme atılmasını isteyeceğim konularımın da içeriğini düzenleyerek aynı şekilde geri dönüşüm kutusuna gönderebilir miyiz?
Ekli dosyayı görüntüle 82959
örnek bunun gibi
+bir konuda yazdigim tum mesajlari listeleyebilir miyim
arama bolumunde denedim olmadi
Böyle bir ozellik mevcut değildir.bir konuda yazdigim tum mesajlari listeleyebilir miyim
bu eskiden vardı konunun yanındaki cevaplar kısmına basınca kim ne kadar mesaj atmış / içeriği vs görünüyordu. getirseniz güzel olur.Böyle bir ozellik mevcut değildir.
Tatil dönüşü bakarım onabu eskiden vardı konunun yanındaki cevaplar kısmına basınca kim ne kadar mesaj atmış / içeriği vs görünüyordu. getirseniz güzel olur.
konuya gir, arama butonuna tıkla, "her yerde" yazan yeri "bu konu" yap, kullanıcı yerine kendi nickini yaz ve arat. o konuda yazdığın bütün mesajlar çıkar.bir konuda yazdigim tum mesajlari listeleyebilir miyim
Böyle bir ozellik mevcut değildir.