Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
hesabımı tamamıyla (veritabanınız da kalabilir lakin aktif olarak hiç bir şekilde görünmeyecek) silebiliyor musunuz? ya da kimsenin etiketleyemeyeceği şekilde tekrar kullanılmamak üzere deaktif edebilir miyim?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
hesabımı tamamıyla (veritabanınız da kalabilir lakin aktif olarak hiç bir şekilde görünmeyecek) silebiliyor musunuz? ya da kimsenin etiketleyemeyeceği şekilde tekrar kullanılmamak üzere deaktif edebilir miyim?
Merhaba, forumumuzda uye silme islemi yapilmamaktadir.

bu işlem sonucunda rumuzumuz hala sitede görünüyor olacak mı?

20220927_213852.jpg

Bu meseleye aylardır neden bu kadar taktınız, çok özel değilse?
özel değil, tamamen temel hak ve özgürlük ile alakalı çünkü kendi rızam ile kayıt olduğum bir oluşumdan yine kendi rızam ile ayrılabiliyor olmalıyım. aslında üyelik silmemek tutumu bilişim esareti demek. yönetim beni üye olarak almama hakkına sahip fakat ben de artık üye kalmama hakkına sahip olabilmeliyim.
bu borçlar hukuku konusu; kişinin, özgürlüğünden mahrum bırakılacak bir sözleşme yapılamaz.
"daha amiyane tabirle suç bu"

özel değil, tamamen temel hak ve özgürlük ile alakalı çünkü kendi rızam ile kayıt olduğum bir oluşumdan yine kendi rızam ile ayrılabiliyor olmalıyım. aslında üyelik silmemek tutumu bilişim esareti demek. yönetim beni üye olarak almama hakkına sahip fakat ben de artık üye kalmama hakkına sahip olabilmeliyim.
bu borçlar hukuku konusu; kişinin, özgürlüğünden mahrum bırakılacak bir sözleşme yapılamaz.
"daha amiyane tabirle suç bu"

Üyelik silinmesi hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormamıştım, neden sildirmek istediğinizi sormuştum. Özel değilse kısmı da o yüzdendi.
Neyse X e DM atın isterseniz.

Üyelik silinmesi hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormamıştım, neden sildirmek istediğinizi sormuştum. Özel değilse kısmı da o yüzdendi.
Neyse X e DM atın isterseniz.
kendi düşüncemi değil, hukuki karşılığını halk tabanına indirgeyerek yazdım.

x'e dm atmak istemem, teşekkürler.

Merhaba.
Mesaj sayinin verdigi elmas Rank nedeni ile,mesajlar düzenlenebiliyordu.
Neden kalkti o imtiyaz?

Merhaba.
Mesaj sayinin verdigi elmas Rank nedeni ile,mesajlar düzenlenebiliyordu.
Neden kalkti o imtiyaz?
Ranklar ve üye grupları ile ilgili çalışmadan ötürü. Tamamlandığında yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Ranklar ile ilgili işlemler tamamladıktan sonra normale dönecektir

Az önce bir kere yazmama rağmen mesajım birkaç kere gitti, ve silmek istediğim zaman sadece düzenle seçeneği var. Yani 10 saniye sonra silmek istedim ama yapamıyorum. İlgilenir misiniz lütfen.

Az önce bir kere yazmama rağmen mesajım birkaç kere gitti, ve silmek istediğim zaman sadece düzenle seçeneği var. Yani 10 saniye sonra silmek istedim ama yapamıyorum. İlgilenir misiniz lütfen.
Hangi başlık altında ise olay raporlayın bakalım

kar yagmasinin durmasi icin bi tarih var mi

anasını satayım erzurum kırılıyor karsızlıktan, forumda bile 2 metre kar oldu yağa yağa.
aha şimdi snowboardumlan forumun orta yerinde kayacağım

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri