X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Duzenlenmistir, tesekkurler.Webmaster uye grununun baska uyelerin postlarini duzenleme yetkisi var. Bildirmek istedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Duzenlenmistir, tesekkurler.Webmaster uye grununun baska uyelerin postlarini duzenleme yetkisi var. Bildirmek istedim.
Merhaba, forumumuzda uye silme islemi yapilmamaktadir.hesabımı tamamıyla (veritabanınız da kalabilir lakin aktif olarak hiç bir şekilde görünmeyecek) silebiliyor musunuz? ya da kimsenin etiketleyemeyeceği şekilde tekrar kullanılmamak üzere deaktif edebilir miyim?
Webmaster silinebiliyor diye yazmıştı. Bir karışıklık oldu sanırım, peki teşekkürler.Merhaba, forumumuzda uye silme islemi yapilmamaktadir.
Bu meseleye aylardır neden bu kadar taktınız, çok özel değilse?
özel değil, tamamen temel hak ve özgürlük ile alakalı çünkü kendi rızam ile kayıt olduğum bir oluşumdan yine kendi rızam ile ayrılabiliyor olmalıyım. aslında üyelik silmemek tutumu bilişim esareti demek. yönetim beni üye olarak almama hakkına sahip fakat ben de artık üye kalmama hakkına sahip olabilmeliyim.Bu meseleye aylardır neden bu kadar taktınız, çok özel değilse?
özel değil, tamamen temel hak ve özgürlük ile alakalı çünkü kendi rızam ile kayıt olduğum bir oluşumdan yine kendi rızam ile ayrılabiliyor olmalıyım. aslında üyelik silmemek tutumu bilişim esareti demek. yönetim beni üye olarak almama hakkına sahip fakat ben de artık üye kalmama hakkına sahip olabilmeliyim.
bu borçlar hukuku konusu; kişinin, özgürlüğünden mahrum bırakılacak bir sözleşme yapılamaz.
"daha amiyane tabirle suç bu"
kendi düşüncemi değil, hukuki karşılığını halk tabanına indirgeyerek yazdım.Üyelik silinmesi hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormamıştım, neden sildirmek istediğinizi sormuştum. Özel değilse kısmı da o yüzdendi.
Neyse X e DM atın isterseniz.
Yöneticiler ile ilgili yaptığı açıklamadan dolayı buradan uzaklaştırdıMerhaba,
@Hesna arkadaşımız neden uzaklaştırma aldı ve uzaklaştırma süresi nedir?
Uzaklaştırmalar hakkında aşağıdaki başlıklardan herhangi birinden bilgilendirme yapılıyordu.
CEZA ALAN UYELER ve SEBEPLERI
BAN SEBEPLERI HAKKINDA BILGILENDIRME
Ranklar ve üye grupları ile ilgili çalışmadan ötürü. Tamamlandığında yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Ranklar ile ilgili işlemler tamamladıktan sonra normale dönecektirMerhaba.
Mesaj sayinin verdigi elmas Rank nedeni ile,mesajlar düzenlenebiliyordu.
Neden kalkti o imtiyaz?
Hangi başlık altında ise olay raporlayın bakalımAz önce bir kere yazmama rağmen mesajım birkaç kere gitti, ve silmek istediğim zaman sadece düzenle seçeneği var. Yani 10 saniye sonra silmek istedim ama yapamıyorum. İlgilenir misiniz lütfen.
ilgilendim.Hangi başlık altında ise olay raporlayın bakalım