Bana etiketler geliyor.Emektar ve Webmaster uye grubunda bir sorun var galiba. Benimde etiketlerime bildirim gitmiyor halen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana etiketler geliyor.Emektar ve Webmaster uye grubunda bir sorun var galiba. Benimde etiketlerime bildirim gitmiyor halen.
Ama bazilarina gitmiyor iste.Bana etiketler geliyor.
Bu etiket geldi bana, ama birkac gündür kimsenin etiket bildirimi gelmiyor (aslında etiket yapmıyorlardir) az önce ayarları da kontrol ettim ama zaten bildirim kısımlarının hepsi açık. Teşekkür ederim abi şimdi deneme yapma zamanı,
Selam arkadaşlar, daha önce "sil" seçeneği vardı. Bir değişiklik mi yapıldı, yoksa anlık sistemsel bir sorun mu? Daha fazla seçenek üzerine tıklama yapınca bir şey çıkmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 52168
Daha fazla secenek seceneginde de mi cikmiyor acaba
Edit: cikmiyomus hatta tiklanmiyomus.

Yani biz israrla sulh ile meseleyi cozelim diyoruz siz ise israrla ceza almakta diretiyorsunuz. Peki o halde.Selam arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Forumda yabancı dil yazımı yazsak mı? Yoksa sadece Kürtçe'ye özel bir durum mu?
Zira Psinoza nickli kişinin yazdığı Kürtçe yazıyı çeviri yaptım ve olumsuz bir şey ben göremedim.
Bunun dışında forumda sürekli İngilizce, Flemenkçe vs vs yazılıyor.
Ve son olarak da bana söylenen bir söz var ve karşılık veremedim, yönetim demek ki cezalık bir durum görmemiş, aynı şekilde kişiye ben de cevap vereceğim, ne de olsa sadece mesaj siliniyor. Olayların çıkış mesajlarına da bakabilirsiniz konudan, ilgili görseli de aşağıya bırakıyorum ve bilgilendirme için bekliyorum, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 53062
Talebiniz uzerine rankiniz alinmistir.Prenses rankımı alabilirseniz memnun olacağım. Aktif olamayacağım, şartlar gereği.
Gerçek hayat yoğunluğu önceliği ve sade halime dönme isteğim mevcut.
Suan yaptiginiz ayarlarla uyelerimiz etkinliginizi goremez. Yoneticiler bu ayarlardan muaftir.Merhaba. cevrimici ve mevcut etkinliklerim gorunsun istemiyorum. ayarlarimda aynen boyle durmasina ragmen, cevrimici oldugum gozukuyor ve hangi sayfayi veya konuyu goruntuledigim gozukuyor. neden?
Ekli dosyayı görüntüle 55501
demin sanem ile yazistim ve prens uyeler gorebiliyormus.Suan yaptiginiz ayarlarla uyelerimiz etkinliginizi goremez. Yoneticiler bu ayarlardan muaftir.
Olabilir, bu onerini degerlendirmeye alalim.demin sanem ile yazistim ve prens uyeler gorebiliyormus.
uyelerin ranki, o rankta ne yapabilecegi, ne gorebilecegiyle ilgili net bir topic acilsa iyi olmaz mi?