Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
@Bahtiyar @Aze kisisel ayarlariniz kisminddan bildirim ayarlarinizi aktif edermisiniz arkadaslar.
Bu etiket geldi bana, ama birkac gündür kimsenin etiket bildirimi gelmiyor (aslında etiket yapmıyorlardir) az önce ayarları da kontrol ettim ama zaten bildirim kısımlarının hepsi açık. Teşekkür ederim abi şimdi deneme yapma zamanı,
Yönetimde olmayan biri beni herhangi bir yere etiket yapabilir mi rica etsem bakalım düzelmiş mi... @Run bir dene aslanım hele herhangi bir konuda yap bi

Sorun çözüldü teşekkür ederim.
@Bahtiyar in hala çalışmıyor ama galiba ahahah

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, daha önce "sil" seçeneği vardı. Bir değişiklik mi yapıldı, yoksa anlık sistemsel bir sorun mu? Daha fazla seçenek üzerine tıklama yapınca bir şey çıkmıyor.
IMG_20220118_231108.jpg

Daha fazla secenek seceneginde de mi cikmiyor acaba

Edit: cikmiyomus hatta tiklanmiyomus.

Selam arkadaşlar, daha önce "sil" seçeneği vardı. Bir değişiklik mi yapıldı, yoksa anlık sistemsel bir sorun mu? Daha fazla seçenek üzerine tıklama yapınca bir şey çıkmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 52168

Daha fazla secenek seceneginde de mi cikmiyor acaba

Edit: cikmiyomus hatta tiklanmiyomus.

Merhaba ;

Mesajlari silme zamaninin bir siniri var. Belirli bir vakit geçtikten sonra silme işlemi yapilmiyor arkadaşlar.

Sevgili İbrahim bey, kolay kolay silme işlemi yapmam ben, hassas bir durum olduğu için denedim, hem de ışık hızıyla. Yaklaşık 10 saniye sonra silmeye çalıştım ama olmadı. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: X
Sevgili İbrahim bey, kolay kolay silme işlemi yapmam ben, hassas bir durum olduğu için denedim, hem de ışık hızıyla. Yaklaşık 10 saniye sonra silmeye çalıştım ama olmadı. Teşekkürler.
9274DEE3-CB66-4667-B8E0-12FBD0C56AF6.jpeg

Ilgili uye grubunun mesaj silme siniri 60 dakika olarak düzenlenmistir.

Selam arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Forumda yabancı dil yazımı yazsak mı? Yoksa sadece Kürtçe'ye özel bir durum mu?
Zira Psinoza nickli kişinin yazdığı Kürtçe yazıyı çeviri yaptım ve olumsuz bir şey ben göremedim.
Bunun dışında forumda sürekli İngilizce, Flemenkçe vs vs yazılıyor.
Ve son olarak da bana söylenen bir söz var ve karşılık veremedim, yönetim demek ki cezalık bir durum görmemiş, aynı şekilde kişiye ben de cevap vereceğim, ne de olsa sadece mesaj siliniyor. Olayların çıkış mesajlarına da bakabilirsiniz konudan, ilgili görseli de aşağıya bırakıyorum ve bilgilendirme için bekliyorum, teşekkürler.
IMG_20220203_193305.jpg

Selam arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Forumda yabancı dil yazımı yazsak mı? Yoksa sadece Kürtçe'ye özel bir durum mu?
Zira Psinoza nickli kişinin yazdığı Kürtçe yazıyı çeviri yaptım ve olumsuz bir şey ben göremedim.
Bunun dışında forumda sürekli İngilizce, Flemenkçe vs vs yazılıyor.
Ve son olarak da bana söylenen bir söz var ve karşılık veremedim, yönetim demek ki cezalık bir durum görmemiş, aynı şekilde kişiye ben de cevap vereceğim, ne de olsa sadece mesaj siliniyor. Olayların çıkış mesajlarına da bakabilirsiniz konudan, ilgili görseli de aşağıya bırakıyorum ve bilgilendirme için bekliyorum, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 53062
Yani biz israrla sulh ile meseleyi cozelim diyoruz siz ise israrla ceza almakta diretiyorsunuz. Peki o halde.

Merhaba. cevrimici ve mevcut etkinliklerim gorunsun istemiyorum. ayarlarimda aynen boyle durmasina ragmen, cevrimici oldugum gozukuyor ve hangi sayfayi veya konuyu goruntuledigim gozukuyor. neden?
Screenshot_20220309-124352_Chrome.jpg

Suan yaptiginiz ayarlarla uyelerimiz etkinliginizi goremez. Yoneticiler bu ayarlardan muaftir.
demin sanem ile yazistim ve prens uyeler gorebiliyormus.

uyelerin ranki, o rankta ne yapabilecegi, ne gorebilecegiyle ilgili net bir topic acilsa iyi olmaz mi?

• Beğen
bu yazının solunda kalan ''katılım'' kısmındaki tarih bende boş görünüyor. Sizde nasıl acaba?

mesaj düzenleme ve silme kullanımında kısıtlamayı kaldıracak mısınız?
her yalnış yazıp düzeltmek ve ya silmek istediğim mesajı raporlamak zahmetli bir hal alıyor ve keyif kaçırıyor. kaldı ki sizler içinde ek bir yük oluyor.
turnuva rankı yarın itibariyle son buluyor, rica etsem şu hakkı geri tanıyın.

Webmaster uye grununun baska uyelerin postlarini duzenleme yetkisi var. Bildirmek istedim.

• Beğen
Geri