Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Etiketlendigimde genellikle bildirim almiyorum.
Istisnasi, geneli neye gore belli?bilemeyecegim
lakin cogu etiketten tesadüf sonucu haberdar olmaktayim.

Bilgisayarinizin / telefonunuzun cerez tutmasina izin vermek zorundasiniz bildirim alabilmeniz icin. Sistemde kisiye ozel bir secenek yok , yani size bildirim gelip bize gelmeme ihtimali 0 85760481-3977-4209-8863-531956FEB909.png

Ekli resimde görüldüğü uzere son bir saatte sorunsuz olarak bildirimler gelmis. Profil ayarlarinizdan bildirim seceneklerini kapatip, kurculamamakta lazim. Xenforo sisteminin nasil calistigini anlatan bilgilendirme konulari mevcud. Incelemenizi tavsiye ederim.

3B1CA0BC-9EF3-4F78-8ED0-1E9FC84A1C85.jpeg

Bildirimlerin sorunsuz gelmesi icin yapilan saatlik temizlik islemleri sorunsuz calismakta. Umarim dediklerimi onemsersiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Merhaba.

Mobil girisi arama motorunu desktop ayarina almiyor.
Önceden sorun yoktu.
Bir püf noktasi varsa?

Selamlar

1607975809926.png

bu 30 günlük atmalardan sonra e-postama tek kullanımlık kod gelmiyor. iki aşamalı doğrulamaya geçtikten sonra yedek kodlar vermişti sistem onları bir kenara kaydettim. her 30 günde bir onlardan kullanarak geçiştiriyorum ama onlarda bitince ne yapacağım bilmiyorum. bu tek kullanımlık kod gönderme işlemi için mail adresimi mi değiştirmem gerekiyor yoksa başka bir şey mi yapmalıyım ?

Selamlar

Ekli dosyayı görüntüle 23901

bu 30 günlük atmalardan sonra e-postama tek kullanımlık kod gelmiyor. iki aşamalı doğrulamaya geçtikten sonra yedek kodlar vermişti sistem onları bir kenara kaydettim. her 30 günde bir onlardan kullanarak geçiştiriyorum ama onlarda bitince ne yapacağım bilmiyorum. bu tek kullanımlık kod gönderme işlemi için mail adresimi mi değiştirmem gerekiyor yoksa başka bir şey mi yapmalıyım ?
Isterseniz bu ozelligi deaktif hale getirebiliriz.

Üye rank grupları ile ilgili aşağıdaki iki link, mesaj adetleri bağlamında çelişki oluşturuyor. Hangisini baz alacağız?

@Mehmet @Özlem @BuYuCu @Sanem

Merhaba

Buradaki Rank Sistemi Mesaj Sayısına Göre Değişen Uye Rank Sistemidir.

Bununla Beraber Bir Diğer Konumuz İse Buradaki Gibi Siz Uyelerimizin Değişen Rank Sistemindeki Mesaj Sayısına Göre Kazandıkları Özelliklerdir.
Örneğin :

Elmas üye Grbuna : ircforumlari.com.tr uzantılı maıl adresi

Forum Üzerinde Görünmez olarak bulunabilme özelliği

Her ıkı Konuda Birbirinden Farklıdır. Biri Ranklar Hakkında Diğeri Değişen Rank Sisteminde Uye Grupları yetkılendırme & avatanlarıdır.

Üye rank grupları ile ilgili aşağıdaki iki link, mesaj adetleri bağlamında çelişki oluşturuyor. Hangisini baz alacağız?

@Mehmet @Özlem @BuYuCu @Sanem

• Beğen
Tepkiler: 0
Düşünen Beyinler bölümünde benim içinde bir bölüm açarsanız çok mutlu olurum.

Yazdığım şiir, hikaye ve hayata dair yazıları paylaşmak isterim.. :)

Anasayfadaki forumların çevresindeki kutucuklar silinecek mi hep böyle mi kalacak? Çok rahatsız ediyor. Kalacaksa alışmaya çalışacağım :D

Merhaba sanırım bahsettiğiniz durum ana sayfada yer alan duyuru alanları ile alakalı

Screenshot_20210427-102259_Chrome.jpg
Bu alanda genelde Forum ici aktiviteler yarışmalar ve duyurular düzenlendiğinden dolayı bu kısmın kaldırılması suan için söz konusu değildir.
Teşekkür ederiz

Anasayfadaki forumların çevresindeki kutucuklar silinecek mi hep böyle mi kalacak? Çok rahatsız ediyor. Kalacaksa alışmaya çalışacağım :D

Geri