Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Merhabalar,
32 tane yaziyi tek tek raporlamak istemedigim icin burdan bildiriyorum.
Dusunen Beyinler forumu altinda olan, Son Dem klasorundeki yazilarin bir tanesi haric tamami sahsima aittir. "Derin Kuyu" baslikli yazi sevgili Cheyenne ile yazdigimiz bir yazidir.
Yazarligim alinmadan once butun yazilarimi silmistim fakat goruyorum ki hepsi geri getirilmis. Lutfen, Derin Kuyu haricindeki yazilarimi, ya iceriklerini degistirerek ya da geri gelmeyecek sekilde siler misiniz?
Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim.

Merhabalar,
32 tane yaziyi tek tek raporlamak istemedigim icin burdan bildiriyorum.
Dusunen Beyinler forumu altinda olan, Son Dem klasorundeki yazilarin bir tanesi haric tamami sahsima aittir. "Derin Kuyu" baslikli yazi sevgili Cheyenne ile yazdigimiz bir yazidir.
Yazarligim alinmadan once butun yazilarimi silmistim fakat goruyorum ki hepsi geri getirilmis. Lutfen, Derin Kuyu haricindeki yazilarimi, ya iceriklerini degistirerek ya da geri gelmeyecek sekilde siler misiniz?
Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim.

Yazdigin yazilara verilen cevaplardan dolayi geri getirildi.

Kendi konularımızı düzenleme yetkisi tekrar getirilsin. ):
Fenerbahçe fikstür konum var kitap konum var onları düzenlemem gerekecek.
Ya da o iki konu için bana bir yetkili arkdas yardım etsin pliz.

Kendi konularımızı düzenleme yetkisi tekrar getirilsin. ):
Fenerbahçe fikstür konum var kitap konum var onları düzenlemem gerekecek.
Ya da o iki konu için bana bir yetkili arkdas yardım etsin pliz.

Merhaba konular ve mesajları düzenleme süresi 1 saat olarak sınırlıdır.
Siz mevcut düzenlenecek konularınızın ayarlamasını yapıp raporda belirtirseniz yada pm atarsanız düzenleriz.

:D şuna yeşil surat koyun ya :( ay üzülmede yok ona da üzülme şeysi plis ..

merhaba.

kullanıcı fotoğraflarının bütün temal için gerçerli ve sorunsuz görünümü için bir ayarlama yapamaz mısınız acaba?

forumsal tema için:

RuuLzN.jpg

if standart için:

RuujSq.jpg

görünümler bu şekilde. ve sanki ortada şöyle bir durum var, forumsal temayla hiç ilgilenilmiyor.
ha ben olsam ben de ilgilenmem hatta kullanımdan kaldırırım çünkü gerçekten çok iğrenç bir tema :d
ama ne kolaylığı var mesela benim gibi 23 inç ekran kullanan birisi için temanın küçük olması forumda gezinmeyi kolaylaştırıyor. if standart da ise maalesef ekranı komple kapladığı için konu okurken, başlıklar arasında gezinirken, adamın gözler sanırsın kavimler göçü'ne çıkmış gibi oluyor ekranın bir ucundan diğer ucuna gidinceye kadar :/

ha ben buna rağmen her şey derli toplu olduğu için yine de if standart temayı kullanıyorum çünkü kullanıcı fotoğrafları güzel çıkıyor ama bu beni gerçekten yoruyor. ya forumsal temayı daha kullanışlı hale getirelim ya da if standart temayı daha minimize edelim lütfen, evet bunu yapalım. bence yapmalıyız.

bak daha bir de konuları ortalayarak (özellikle haber vs) açanlara hiç girmiyorum bile. adam haber konusu açmış eşşşşek kadar, bir de ortalayarak açmış. birader göz bu göz 23 inç ekranda o satırları okumaya çalışmaktan adamın gözleri yuvasından çıkıyor resmen. her defasında kalvyeden topluyorum göz bebişlerimi :/

Benim ekranım 23 inçç değil ama katılıyorum karamurat beye. Çünkü neden katılmayayım.

Düzenliyorum.
merhaba.

kullanıcı fotoğraflarının bütün temal için gerçerli ve sorunsuz görünümü için bir ayarlama yapamaz mısınız acaba?

forumsal tema için:

RuuLzN.jpg

if standart için:

RuujSq.jpg

görünümler bu şekilde. ve sanki ortada şöyle bir durum var, forumsal temayla hiç ilgilenilmiyor.
ha ben olsam ben de ilgilenmem hatta kullanımdan kaldırırım çünkü gerçekten çok iğrenç bir tema :d
ama ne kolaylığı var mesela benim gibi 23 inç ekran kullanan birisi için temanın küçük olması forumda gezinmeyi kolaylaştırıyor. if standart da ise maalesef ekranı komple kapladığı için konu okurken, başlıklar arasında gezinirken, adamın gözler sanırsın kavimler göçü'ne çıkmış gibi oluyor ekranın bir ucundan diğer ucuna gidinceye kadar :/

ha ben buna rağmen her şey derli toplu olduğu için yine de if standart temayı kullanıyorum çünkü kullanıcı fotoğrafları güzel çıkıyor ama bu beni gerçekten yoruyor. ya forumsal temayı daha kullanışlı hale getirelim ya da if standart temayı daha minimize edelim lütfen, evet bunu yapalım. bence yapmalıyız.

bak daha bir de konuları ortalayarak (özellikle haber vs) açanlara hiç girmiyorum bile. adam haber konusu açmış eşşşşek kadar, bir de ortalayarak açmış. birader göz bu göz 23 inç ekranda o satırları okumaya çalışmaktan adamın gözleri yuvasından çıkıyor resmen. her defasında kalvyeden topluyorum göz bebişlerimi :/

Posbit ayarlamasını yapıyorum 2 temadada aynı olcak şekilde. IF Standart içinde tema boyutunu biraz küçültüp ayarlarım hepsini bakıcam şimdi.
Konu olayına maalesef karısamıyoruz çünkü bazı arkadaşlar bu durumu tarz olarak benimsemişler.
Forumsal teması vbulletin temaları arasında gördügüm en iğrenç temadır. Bir kaç sorun var hepsi düzenlenecek.

Onları kısaltmak mümkün değil mi yazmak çok uzun geliyor :biggrin:

Düzenlicem birazdan.

karamuratbenim önerin sonucu posbitleri sabitledim aynı boyutta durucak IF standart ve forumsalda. IF Standart temasını biraz daha küçülttüm fazlası göz yorar. Öneri için teşekkür ederim ayrıca gördüğünüz sorunları şikayetleri yazarsanız müdahale edelim. ( bir kaç şey var onları çözücez)
Hilal KaraBiber istediğiniz smleylerin kısa yolunu değiştirdim :D :(

Temalar çok göz yoruyor. Klasik tema'ya son mesajlar eklenirse güzel olur. Klasik mavi-gri tonlamalı modern tema olabilir. Mobil'den yazılar belki sistemsel belki kullanıcı isteği ile gece modunda simsiyah gözüküyor okunmuyor. Şimdilik bu kadar teşekkürler.

Temalar çok göz yoruyor. Klasik tema'ya son mesajlar eklenirse güzel olur. Klasik mavi-gri tonlamalı modern tema olabilir. Mobil'den yazılar belki sistemsel belki kullanıcı isteği ile gece modunda simsiyah gözüküyor okunmuyor. Şimdilik bu kadar teşekkürler.

Mobil temada renk seçenekleri mevcut sağ üst köşede avatarın yanında.
Klasik temada istatistik eklenecek ona ayarlanıyor. Gece moduna baktıralım.

karamuratbenim önerin sonucu posbitleri sabitledim aynı boyutta durucak IF standart ve forumsalda. IF Standart temasını biraz daha küçülttüm fazlası göz yorar. Öneri için teşekkür ederim ayrıca gördüğünüz sorunları şikayetleri yazarsanız müdahale edelim. ( bir kaç şey var onları çözücez)
Hilal KaraBiber istediğiniz smleylerin kısa yolunu değiştirdim :D :(
çok tatlı olmuş canım :D

Son düzenleme:
Alper neden sadece benim postlarımı cevaplamıyorsunuz? Gerçekten bu yönetim beni çok görmezden geliyor, dışlıyor.:bunepeki:
İki kaos çıkarem de görün.

dün bir arkadaşla mesajlaşırken, karşıma peş peşe mesaj gönderimini engellemek için koyduğunuz 30 saniye kuralı uyarısı çıkmıştı.

yalnız şöyle bir durum vardı, ortada peş peşe bir gönderim olmamasına rağmen böyle bir uyarı almış olmam. işin daha da ilginç olan kısmı ise uyarı cümlesinin devamı şöyleydi "tekrar mesaj gönderebilmek için 5505 saniye geçmesi gerekmektedir."

yani hem 30 saniye beklemelisiniz demesi yetmiyormuş gibi bir de 5505 saniye geçmesi gerekmektedir diyordu. anlamadım.

bu bi teknik hata mıdır bilemedim.

dün bir arkadaşla mesajlaşırken, karşıma peş peşe mesaj gönderimini engellemek için koyduğunuz 30 saniye kuralı uyarısı çıkmıştı.

yalnız şöyle bir durum vardı, ortada peş peşe bir gönderim olmamasına rağmen böyle bir uyarı almış olmam. işin daha da ilginç olan kısmı ise uyarı cümlesinin devamı şöyleydi "tekrar mesaj gönderebilmek için 5505 saniye geçmesi gerekmektedir."

yani hem 30 saniye beklemelisiniz demesi yetmiyormuş gibi bir de 5505 saniye geçmesi gerekmektedir diyordu. anlamadım.

bu bi teknik hata mıdır bilemedim.

Forumun bulundugu makinenin saati ile alakali bir problem. Guncel saat 21:00 iken 23:00’e almis. Siz arkadasinizla 23:00’da mesajlastiniz dolayisiyla, biz saati tekrar 21:00 civarina alinca gonderemediniz cunku vb hesabina gore daha o saate gelmediniz. Umarim anlatabilmisimdir.

Suan icin duzeltildi, umarim tekrar yasanmaz.

hmmmm demekki arkadaşımla gelecekte mesajlaşmışım.
çok heyecanlı :d

• Beğen
Tepkiler: X
Geri