Ölümü en iyi anlatan cümle...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Bana göre tanrı ölüm demektir herkesi kucaklar olduğu gibi kabul eder kin düşmanlık gütmez dürüsttür adildir kibir egosu yok bir beklentiside ondan benim tanrım ölümdür..

en derin ve en hakiki ölüm, yalnızlık içinde vuku bulan ölümdür; o an geldiğinde, ışık bile ölüme ait bir öze dönüşür. öyle anlar gelecek ki, hayattan, aşktan, gülümsemelerden, dostlardan ve hatta ölümden bile kopacaksın. işte o zaman, dünyanın anlamsızlığının ve kendi hiçliğinin ötesinde bir şey olup olmadığını kendine soracaksın

Ölmedim ama yaşıyorum da sayılmaz.

Bir de yıldız ablam şey demiş mezar taşına ne yazılsın isterdin diye soranlara ; bu ilk ölüşüm değil. Canım aplam!

- Ölüm esnasinda ölümden kurtulanlar. Hayatının film seridi gibi gozunun onunden gectigini söyler. Bunun nedeni yasamaya en hevesli ve istekli olunan ağnı yaşamaktir.
O an tüm islediginiz gunahlar, sevincler, cektiginiz acilar ve en derinde unutulan hatirlanmak istenmeyen seyleri gorursunuz.
Onları bile o an kucaklayarak yasamak istediginizi söylersiniz. Iste ölümle burun buruna gelmek böyle bir şeydir.
"Kimetsu no yaiba" Episode 17...

Cok saglam animeydi be 2. Sezonu beklicez artik...

İlahi adalet gerçeğinin teminatı olan geçiştir ve her nefis tadacaktır.

Bırak artık mutluluk denilen yalanın ardına düşmeyi Peşindar,Aradığın huzur bir ölünün kalbinde saklı..

ölüm gercekten bir son mudur?
yoksa similasyondan çıkış biletimidir :(

Ölüm dediğin nedir ki gülüm
Senin için yaşamayı göze almışım

Bence çok zor bir an ...Babamdan biliyorum boncuk boncuk terledi ama ben ecel terinin bu kadar güzel koktuğuna babamda şahit oldum ...Hastane odası bi an babam koktu ellerimden aldılar siyah fermuarı olan birşeye koydular saatlerce bekledimm...Bi an siyah örtü oynadı açın yaşıyor diye ağlarken, kabul edemezken halam ikna etmek için fermuarı açtı elimi tuttu ve babamın ayağını elletti buz gibi olmuştu tamam mı dedi sadece kafamı salladım...
Önemli olan ney biliyor musunuz mutlu ayrılmak keşke şöyle yapsaydım diyeceğim hiç bir şey yok bunun için mutluyum...
O yüzden;
Ölümün bile hayırlısı...

Kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum.
anlamsızlıklar içinde dolaşan manasız bir görüntüden ibarettim..
Kimsin diye sorma anlamazsın!
Bir ölünün yarım kalan hayali,Tanrının yalnızlığıyım.
Ybni

Geri