Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tarihin en overratreted grubu yeni türkü.
bu peluş oyuncak albert einsteini tanımamak cahillik mi cidden
en azından derya isminin unisex olduğunu bilebilirdin. tşk geçeceğim diye acele ettin.dfjdf Ü Z Ü C Ü.bu peluş oyuncak albert einsteini tanımamak cahillik mi cidden
Orjinal hali konuyu açarken eklediğim ikinci video ve sözler de farklı.bestelendikten sonra türk müziğinin unutulmazları arasında yerini almış sözler için de 'basit' demezsin ya.lkhhg şiir olarak okunduğunda sana duygusu geçmemiş olmasını anlayabilirim ama şu şarkıyı dinleyip de 'bana geçmedi.' demek bence biraz şey.... tuhaf.lkfdj şiire gelecek olursam, kim besteye dökmüştü anımsamıyorum ama çok güzel bir ses, derya bey. pek de güzel yorumlamış yeni türkü.
Kardesim yok ebesnin mami be artik. Eyw sevmemene bisi diyemeyiz herkesin huzun esigi yada sarkida sozlerde ne buldugu farkli.Hayır asla kabul etmiyorum bunu.Mesela bir çok türk veya divan şairinin hislerini dile getirme şekillerine hayranım,bıkmadan okurum dinlerim.
Ama afedersiniz ama bu sözler sanki 8 yaşındaki yeneğime kendi şiirini yaz oku dersem yapabileceği bir şey.
Bence siz anlam yüklemek istediğiniz için yüklüyorsunuz.
Yeni Türkü grubunun bir döneme damgasını vurmuş ve güftesi Murathan Mungan'a ait olan unutulmaz şarkısıdır.
Olmasa mektubun yazdıkların olmasa
Kim inanır senle ayrıldığımıza
Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
Her şeyi unutarak yaşanır sanma
Neydi bir arada tutan şey ikimizi
Birleştiren neydi ellerimizi
Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi
Sevmek birçok şeyi göze almaktır
Baksana geçmişe ne çok anıyla yüklü
Nerede o taverna nerede sinema
Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmaz ki
Geç kaldıktan sonra arama boşa
Neydi bir arada tutan şey ikimizi
Birleştiren neydi ellerimizi
Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi
Sevmek birçok şeyi göze almaktır
- Alıntı-
Orjinal klibin melankoliside muazzam
Kardesim yok ebesnin mami be artik. Eyw sevmemene bisi diyemeyiz herkesin huzun esigi yada sarkida sozlerde ne buldugu farkli.
Bi arkadasim titanic filminde jack'in olumune hiz uzulmemisti ustelik facianin gercek oldugunuda biliyordu.
Ama bir gun genis aile izlerken ulvinin sevo ile yatamamasina agladi. Yani herkesin hissiyati farkli kardesim. Ama hakikaten ebesinin mami yani ajsbhshhshss
Asfkjkahshhd bas tacisin kardesim.örneklemene sokayım öncelikle.tutup titanic saçma bulup geniş aileye üzüleni benim durumla mı kıyasladın.
herşeye mizahi baktığın için demiş lefty öyle olmadığını belirtmek için türk ve divan şairlerinin duygularını dile getirme şekillerini örnek gösterdim.onun üzerinden kıyas yaptım çok basit ve sıradan buldum bunu ki öyle zaten.
gelmiş ulvi jack kıyası yapıyorsun.
ulvi seni gjdjdjdAsfkjkahshhd bas tacisin kardesim.