kamil0920
Bronz Üye
Şimdi desem ki; coğrafyamız etrafında Türkiye merkezli bir çevreleme operasyonu var. Eş zamanlı olarak Türkiye'deki muhalefet de buna zemin hazırlamakta görevli. Dünya rezerv kaynaklarının yeni Merkezi Orta Asya ve Türkiye aksı olarak değerlendirdiğinden tekrar sınır belirleme çalışmalarına girişildiğini söylesem. Bundan aylar önce başıma geldiği gibi yine duymadık lafın biri kalmaz. Bunlar olurken de hala bizim hedeflerimiz içinde olan Avrupa Birliği gibi örgütlerin yerine Şangay beşlisi gibi yeni sistemlere yoğunlaşmalıyız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Şu an için içinde bulunduğu pozisyon mükemmel bir ivme kazanmak için en uygun zamanında diyebilirim. Tabii yine kafamızı insan hakları özgürlük gibi mavralarla bulandırmaya çalışan geri zekalılar çıkmaz ise Bunu başaracağımızdan emin olduğuma da söylemeliyim.
Dememe bile fırsat vermeden anında yapıştırmışlar zaten bir yukarıda
İşte bizim en büyük derdimizle sorunumuz da bu zaten kendimizi inandığımızda ve güvendiğimizde neler başarabileceğimizi ben bile Hayal edemiyorum. Tek lazım olan şey ayrık otlarını temizlemek. Onların özgürlük diye kıçını açmayı görmelerinin milli değerler bazında ne kadar yanlış olduğunu anlatmayı başarabilirsek inanıyorum ki tek bir hedef doğrultusunda yine çok güzel işler yapabiliriz.
İşte bizim en büyük derdimizle sorunumuz da bu zaten kendimizi inandığımızda ve güvendiğimizde neler başarabileceğimizi ben bile Hayal edemiyorum. Tek lazım olan şey ayrık otlarını temizlemek. Onların özgürlük diye kıçını açmayı görmelerinin milli değerler bazında ne kadar yanlış olduğunu anlatmayı başarabilirsek inanıyorum ki tek bir hedef doğrultusunda yine çok güzel işler yapabiliriz.
Beceriksizliği yıkılmışlığı ezilmişliği ve karaktersizliği kendine gömlek seçenlerin Dünya podyumunda Özgün tasarım yapmaya imkanı yoktur. Halbuki bize tek gereken şey Ben Türk'üm yapabilirim başarırım diyebilmektir.Henüz ihtimaller dahilinde bile olmayan savaşın, olmayan tarafların arasındayken ekonomik olarak belimiz kırılmış durumdayız xd