Az anlatasım var tutmayın beni sırayla başlıyorum
İlkokul 1 de sınıf birincisi olunca öğretmen beni sınıf birincisi yaptıydı. Birgün millet yaramazlık yapıyor diye almışım elime sopayı vuruyorum hepsine

öğretmen yetişti ne yapıyorsun başkanlık böyle değil diyor

İlkokul 4 mü 5 mi öle birşey öğretmen benim gibi safın yanına bir çocuk oturttu çocuk küfürbaz hırsız kızlara sarkıyor falan filan o zamanlar okulun kütüphanesine kitap hediye edince hoca not veriyordu çocuk beni alıştırdı kırtasiyeye giriyoruz ben oyalıyorum o kitap çalıyor sonra gidip okula hediye ediyoruz robin hood gibim sınıfta en çok kitap hediye edeni olup pekiyi aldıydık. en son markette çikolata çalarken kadın anlamış bizi beni bir yakaladı bizim velet kaçtı tabi ben kaldım öle o gün tövbe ettim. Yine aynı arkadaş yere kalem atardı eğilir kalemi alırken kızların altına bakardı. banada yap dedi tam yaparken kıza söylemiş kız sameeet memnun musun gibi bişi dediydi o günden beri tövbeliyim geçen bu kızı gördüm bebesi vardı evlenmiş. Çocuktan kurtuldum neyse ortaokul 3 de en iyi arkadaşım oldu bir tane evine gittim bir gün annesini gördüm bir baktım beni markette yakalayan kadın neyse ki beni tanımadı sonra arkadaşa anlattım beraber güldük geçtik. Arada uğrar bisikletine yazı yazarım
Yine Ortaokul zamanları sınıfın en güzel kızı vardı hoşlanıyoz tabi o zamanlar birşeyden haberimiz yok

bir gün kütüphane nöbetçisi oldum kütüphaneye gittim baktım o kız var tabi o zamanlar ben yine safım o konuşuyor ben dinliyorum. bu kız 2 sene önce bizim dükkanın üstüne taşındı babası kasap tanışıyoruz fakir fakir geziyorlardı geçen baktım kız evlenmiş anasını almaya geldi audi ile o,O
Lisede biz 3 kişi gezerdik Öğlen aralardında sadece birimizin çıkış kartı vardı onla birimiz çıkar sonra korkuluklardan diğerine verir oda çıkardı 3 kişi yemeğe giderdik hep bir gün olacak ya adam resme baktı 2 arkadaş çıktı ben çıkamadım dedim siz gidin ben burda hallederim. ama o zamanlar o öğle arası dışarıya çıkmak lüks birşeydi. neyse ben gittim top oynayanları izliyorum baktım 5 dk sonra bizimkiler geldi bizde gitmedik diye çoh duygulandım şuan ağliyim 2 dk geliyorum..
Lise zamanı futbol turnuvası var final maçı artık benim amcaoğlunun sınıfı çıkmış oynuyor sınıf mevcudu 8 özel okul gibi teknik bölüm yeni açıldıydı onlar öyleydi neyse biri sakatlandı normalde benim emmoğlu hiç bilmez top adam ssıfır. mecburen oyuna girdi saçma saçma toplara vuruyor son dakikalarda kafa topuna çıktı tam kafa atacak pat diye eliyle vurdu penaltı oldu çok rezil olduydu yenildiler
Üniversite zamanı acayip voleybola sardıydık niye sardık diye sorun bir kız grubu vardı onlarla karşılıklı oynardık. bir gün yine oynuyoruz ben ne oldu topa güçsüz vurdum sanırım birşey oldu karşıda bir kız var kız benim 4 katı ağırlığımda boy 2 yi geçik kilolu birde bana dönüp bağırdı sen ekmek yemiyonmu oğluuum diye bende senden bana ekmek kalmıyor ki gibi bişi dediydim o an kimse bir daha top oyniyamadı zaten şuan tee malatyadan eskişehirden üni arklar gelir sen ekmek yemiyonmu oğlum diye sarılırlar
biraz daha düşünsem bulurum birşeyler de yeter yemeğe gidiyorum :hi: