Okul yıllarınızdaki unutamadıgınız anılarınızı anlatın :)

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Okul yıllarınızdaki unutamadıgınız anılarınızı anlatın :rolleyes:

Unutamadıqım anLar kaLem im yere düştü diye eqiLdiqimde hoCa basmıstı eLseye tokat ı Sonra Bende hoCaya Cakmıstım kafayı Sonra tabi disipLine :D :D :D

6. sınıfta gözümü karıştırıyordum kirpiklerimle felan oynuyordum anlıyacağınız parmağım gözümün dibindeydi.. :) hoca arkamdaymış farkında değildim enseme bi vurdu gözümün önünde olan parmaklarımın o vurmanın şiddetiyle bi an retinama kadar girdiğini hissettim .d Allaha şükür ucuz kurtulduk :D

sinir olduĞum tarih hoCa vardi lise 2 de nuran die bir moruk hatundu açıkcası pek sevişmezdik kendileriyle neyse birgün istıklal marşı okuncek hoca tam önümde burnumu karıstırıp içinden kocaman bir sümük parcası cıkardım kuru bişey onu top halıne getirip firlattım sacına zuahahaha saclar porsuk takıldı içinde ay ne güldum bak aklıma geldi yahu :haha:

Esc senden hayatta böyle bişey beklemezdim ama aferim iyi yapmışın .d

ohoo bu konu yorar beni :D
hmm 12. sınıflar birer gün arayla coğrafya sınavı oluyordu.
ilk sınıf bizimkiydi sınava girdim , kağıdı vermedim , aksam evde soruları yanıtladım , ertesi gün diğer sınıftaki arkadaşa kağıdımı verdim. Teslim ederken bir şekilde benimkini de vermişti. Kağıdın araya karıştığını sanan coğrafya hocasından 90 almıştım, ilk defa :D

Lisedönemimde okuldan kactık arkadslarla
Nokta.gif
cıkıs saati yaklasınca cafeden cıkıp okuldan esyalarımızı alıp eve gitmeyi planlıyorduk her neyse yola düstük
Nokta.gif
birazda geveze kızlardık.:D:D:D:D ( Artık değiliz ) öhöimm :D önden gidene saat sormak için çekiliş yaptık ve ben cıktım
biggrin.gif
( Lanet oLsun ) :D
Neyse 3-4 adım attım önümde sacları belinde , sarı , bakımlı biri duruyor abla saat kaç die bi dürttüm omzundan .. döndü veee ! bi baktım sakallı bıyıklı birşeyy :haha:
O günü hiç unutamam gülmekten neredeyse bayılacaktık :haha::zuha::zuha:
:pofur::pofur:

Bi gün okuldan kaçıcaz kararlaştırdık,Bulunduğum yer küçük bi şirin kasaba gibi,kaçıcaz ama nereye kaçıcaz merkeze insek mutlaka tanıdık esnaf görür müdüre söyler,müdürmzde eli sopalıydı azıcık,merkezden baya uzak bi yere gidelim dedik,kaçıcağımız gün,öğrendikki ne müdür ne yardımcısı nede okul etrafında dört dönen bedenci yokmuş,çok sevindik,kaçtık,kaçtık ama nasıl bir yağmur bardaktan boşanırcasına yağıyor,motorlarla ilçe dışına falan çıktık maksat yakalanmamak,sonunda çok şirin bi yer bulduk kafeye girdik,müdürde orda yardımcısıda orda bedencide orda:D:D:D6 kişi kapıdan girer girmez aynı andamı donar,onları gördüğümzde buz kestik hepimiz,hepimiz ıslanmışız,burnumuzdan şıp şıp su damlıyo,onlarda güldü halimize,son sınıfız diye ozamn bişey dememişlerdi:D:DHiç ama hiç unutmam gittik kucaklarına düştük:D:D:D

halk oyunu grubundaydım,hevesle çalışmalara devam ediyoruz 19 Mayıs'ta alanda gösterimizi oynicaz ,heyecanda var tabi:) son haftalarda biraz zorlanmıştık oyunnun zor yönlerini öğreniyorduk hatta kemençe ,davul eşlik ediyordu. eğlencelide geçiyordu,gülmece makara sınırsız tabi..neyse son hafta çalışmaları hızlandırdık hatta derslere bile girmiyoduk ortaya güzel bir şey çıksın diye.
ve 19 Mayıs geldi çattı her şey hazır kıyafetlerimiz provalarımız tam .. hocamızın bize söylediği kemençe ve davulun alana bizden sonra geleceği,içimize korku düştü bikere neden geç geliyodu anlamsız tabi .Okulcak sıralandık gittik geleneksel yürüyüş moduyla :D
vardık tabi.ilk oyun başladı,şiirler okundu ortada ne kemençe ne davul,ikinci,üçüncü derken yine gelen giden yok ..huzursuzlaştık iyice ,orda öyle müsamere çocukları gb bekledik saatlerce ve ekip gelmedi :( çok üzülmüştük anonsumuzda bile teknik arıza nedeni denildi,hem hayal kırıklığı yaşamıştık hemde kendi adıma söylim utanmıştım orda sap gibi beklemekten..

o günü hiç unutmam,bir daha okul bitene kadar halk oyunu grubuna girmedim o günden sonra gruptan çıktım.:)

Latince dersinde hep cok iyi oldugumdan dolayi :p ilk önce ben bitirirdim sinav kagidimi hep ondan sonra yardima ihtiyaci olan arkadaslarin kagitlarini da ben doldururdum :Dyine böyle ben baska bi arkadasin kagidini doldururken hooop yere düstü baya da bi uzaga gitti :D ben caktirmamaya basladim hoca kagidi gördü yerden aldi bu yazi kimin felan demeye basladi :D kimseden cit cikmiyor, hoca da ben bu yaziyi evde karsilastirir bulurum elbet dedi ve masanin uzerine koydu. :D
sinav sonu geldi ve tabi bi karmasa basladi ben ve kopyasina yardim ettigim arkadas napicaz o kagidi almaliyiz felan diye dusunurken bi fikir geldi, arkadas hocayi oyaladi sinavla ilgili sorular sormaya basladi bende caktirmadan kagidi cektim aldim :kiki:

dur bitane daha var anlatim :D

kimya dersindeyken tuvalete gitme ihtiyaci hissetmisken hocadan izin alip asagiya indim :kiki: bi baktim kafeteryada bir sürü arkadaslar oturuyor, bi hal hatir sorayim dedim gidis o gidis muhabbet basladi uzadikca uzadi :kiki: yaklasik bi 15 dk sonra arkamdan bi ses, bi baktim hocam, tuvalete gidiyorum diyip kafeterya da oturmak hee seni sinif ögretmenine sikayet edicem diyip sinifa bi hisimla cikti :kiki:
sinif ögretmenine sikayet etmis ama ögretmen beni cok sevdiginden orali bile olmadi hatta anlatirken güldü bile :kiki:

hala okuldayim
sinifin erkegi gibi oldugum icim erkekler bile korkuyor
sanirim bu ozelligimi hic unutamam (:

okul yılımdan değilde sınıfımdan bi anı anlatsam..
İngilizceden yazılı yaptım ama köy okulu olduğu için öğrencileri fazla kasmıyoruz.kolay sorular.
Where are you from? sorusu kıyak soru fazla puan verme amaçlı sordum.
çocuğun birinin cevabı çok hoştu.
I'm from ben buralıyım:))..

sınıfım hababam sınıfı gibi çook var yani

bizim sınıfın karşısında apartmanlar var arada 7 metre mesafe ya var ya yok. Bir keresinde zemin katta emlakçıyla müşteri iş konuşuyolardı balkona çıkıp çay içiyolardı bizim de canımız sıkılıyordu. tahtada tebeşir buldum ben camı açıp attım tabi duvarlara falan çarpıyor. birkaç tebeşir balkona girdi ama hiç unutmam arkadaşımın attığı tebeşir çay bardağına girdi.

başka bir zaman attığımız tebeşir de başka bir balkona girdi küçük bi çocuk aldı tebeşiri duvarları boyadı

kışın karşı kaldırımın yanına minübüs parketmişti aldık mandalinayı hoop otobüse

maslak 1453 ü yapıp video çekmiştik falan daha çook var

10. Sınıftayım. Lanet olsun ki bizim süper mario Manga ile beni sıra arkadaşı yapıp en ön sıraya oturttu. (adam sınıf öğretmeni):D Süper mario gaddar, sert, ters bi adam. :D Hafta da 12 saat dersi var. Alan dersimize giriyor. Dersi anlatır, bir soru sorar bütün sınıf uyur, en önde biz olduğumuz için bizim cevabımızı kontrol ederdi. Sürekli ayık olmak zorundaydık :D Bir gün yine anlattı anlattı.. Sordu soruyu. Yazdık cevabımızı. Yazmaz olaydık. O elindeki koca kitabı Manga ve benim kafama indirince bütün sınıf uyandı. Herkeste bir korku, panik, telaş. Ama adam takmış bize en ön orta sıra. :D diğer sıralara adım atmıyor. Neyse tahtaya çözdü cevabı. Biz itiraz ettik. Hocam yanlış yapıyorsunuz dedik. :D Biraz durdu, düşündü ve sildi tahtayı. Bize yanlış dediği cevabın aynısını yazdı. :D :( Tabi biz verdiğimiz cevabın doğru olduğunu ve haksız yere kitapla ilişkiye girdiğimizi anlattık. Evet haklısınız bir dahaki sefere alacağınız olsun dedi :( O alacağımızı hiç alamadık. Sınıfta alay konusu olmamızda cabasıydı :D

valla okulda çok anım varda birini anlatıyım bari :D

okulda kumar oynatıyordum 2 şekilde biri barbut biride duvar :D barbutu hepiniz bilirsiniz zar oyunudur duvar ise kagıt parayı duvara yapıstırırsınız 1 m yükseklikden bırakırsınız paralar yere düşer 2 para üst üste geldiğinde yerdeki bütün para senin olur paran bittiğinde oyundan atılırsın kimsede para kalamazsa yerdeki paraların hepsi oynatana mekancıya kalır :D kazanandan %15 paramızı alıyordduk :D saat falan kabul ediyoduk para bitince yani nakite çevirmişliğim oldu :D

neyse zaman o zamanlar parayı bulmuşuz okulun yanındaki çarşının kahvesinde deli kumar oynanıyordu oturduk çaylar kahveler kazanıyoruzda bir baktım kimya hocamız geldi oturdu bende oynayabilirmiyim diye deniz ve ben iki ortak gözgöze baktık olur dedik neyse adam bize zamanın parası 2 milyar kaybetti çok fenayımdır çok şanslıyımdır :D

neyse oyundan çıktık hoca geldi yanımıza ne olur faturalarım var ben bir eşeklilk ettim paramı geri verin dedi içim acıdı tam davrancaktım tamam hocam diye deniz olmaz dedi veremem kumar borcu olmaz hocam dedi adam çekip gitti

sonra denize dedimki oğlum yazık lan ne adi şerefsiz adamsın versen ne olurdu paramızmı yoktu sanki

Erol eğer verseydk o parayı bir daha oynıcaktı ve alışacaktı bir daha bizden geri isteyecekti dedi

aradan 5 gün geçti taksiye bindik kimya hocamız taksiyi sürüyordu...

bu bana iyi bi ders oldu sizede söyleyim KUMARI OYNAMAYAN KAZANIR..

8.sınıf sbs de gözetmen matematik hocası denk gelmişti matematik testinden 1 sorunun cevabını vermişti yaa :)

Geri