Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nedense Türk Kürt kavgasında hep Türk olmayanlar rahatsız oluyor geçende birine denk geldim oda Makedon Kürtçeye karşıyım gitsinler burdan demişti ne tuhaf..
Hah ağzımı öpeyim! Adam Zaza gelmiş bana bozkurt işareti yapıyor. La oğliiim o işaretini yaptiğin bozkurt benim loooHiçbiri ben türk değilim demez. Bir ben diyorum.Bir kısmı da en milliyetçiden daha milliyetçidir. O yüzden diyebilirler.
Ülkücülerin çoğuna bak ya Boşnak ya Gürcü yada Makedon hep göçmen daha bana bi Türk gerçek anlamda denk gelmedi Türk değiller asimile olmuşlar hem Makedon hem Türk olunmaz müslüman mahallesinde salyangoz satılmazHiçbiri ben türk değilim demez. Ki çoğu Türktür zaten. Bir ben değilim diyorum.Bir kısmı da en milliyetçiden daha milliyetçidir. O yüzden diyebilirler.
Vatanperverliğimizden şüphen mi var ülkeyi sevmenin anlamı bu bunu bilmeyen suriyelidir ülkeyi sevmezAh pardon yeri gelmişken ülkücülerin ülküsü tam olarak ne?
Hah ağzımı öpeyim! Adam Zaza gelmiş bana bozkurt işareti yapıyor. La oğliiim o işaretini yaptiğin bozkurt benim looo
Ama benim asıl komik buldugum pontus olup Türkçülük yapan kuzeyliler![]()
kirmizi odanin butun bolumlerini izledigini itiraf et, sert cevap vermeTabi biz aslında kürtmüşüz 5 nesil önce sonra işte dedelerden biri balkan güzeline gönlünü kaptırmış varmış gitmiş oralara. Güzelliğimiz balkandan ağlaklığımız kürtlerden gelir..
Ülkücülerin çoğuna bak ya Boşnak ya Gürcü yada Makedon hep göçmen daha bana bi Türk gerçek anlamda denk gelmedi Türk değiller asimile olmuşlar hem Makedon hem Türk olunmaz müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz
kirmizi odanin butun bolumlerini izledigini itiraf et, sert cevap verme
yengec misin yoksaYok ilk birkaç bölümü izledim. Psikolojik olarak rahatsız hissediyorum izlerken.
Yılan balığıyengec misin yoksa
yengec misin yoksa
benimle evlen diyemem hem evliyim hem de ümmetci birisi sana yakismaz asdddgafParavanı açacağız gibi hissettim fındık?
Kesinlikle. Konunun parlayan yıldızı jujuJuju resmen çok şey değil mi ?
benimle evlen diyemem hem evliyim hem de ümmetci birisi sana yakismaz asdddgaf
saka bir yana bir sorum olacak, erkan petekkayanin oynadigi bolumu izkedin mi oyunculugu orada nasil