ÜSözlük Oggy

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
abi... şimdi hanım görse şu mesajı, ne diyeceksin allah aşkına? "püüü boyu posu devrilmeyesice" diye başlasa mutlu mu olursun eyyy oggy? yuvama göz diktin, bu evlilğe hiçbir zaman onay vermedin ama bilesin ki mutluyuz..... giresun ama çıkamayasun.... shsjs

IMG_0048.jpeg

bugün bana "nerde o eski tivitler" tarzı paylaşımlar yapan hesaplardan birinin bi paylaşımını atmış. paylaşılan tweetin sahibini hatırlayıp hatırlamadığımı soruyor. üç bin yıl önce takıldığımız bi forumdan tanıdık bi çocuk. ve hatırladım. bsdhfjsk herifin nöronlarının bizi çoktan sildiğine yüzde yüz eminim bu arada ahahaha

Bu forumda herkesin çok sevdiği üyelerden biri. Ayrıca şuana kadar kimse ile tartışmasına yada kavgasına şahit olmadım.Espiri anlayışı oldukça yüksek biri seviyorum bu çocugu belkıde en cok sevdıklerımden 1 tanesi. Arada yazar çizer kalbi temiz değil forumsal bizim dönemmizde ve gerekse bu dönemin yönetiminde en cok sevılen kısılerden biri.
Duşa girerken haber verin arkadaşa sonradan merak ediyor.
Var ol yiğidim.

bu dünya tatlısı cocuga bile sinirlenmeyi basaran bi üye olmustu ya. ultra kompleksli bi tip. dünyanın en doğal insanı oggy. ve aşırı komik iyi ki var<3

ddd78c34f6bae461fee0ea23a0cd7744.jpg

Ağustosun ortaları... fındıkları ailenle toplamış yorgun düşmüşsün, hava kararmadan evvel zirai ilaçlama yapıyorlar herhalde diye pencereye çıkıp yumoş ile yıkadığın north america tişörtlerini çamaşır ipinden almaya başlarken dede evinizin inceden sallandığını fark ediyorsun ve karşında ben varım... tabii bu hikayeyi ulu orta forumdakilere anlatsan kimse hikayemize inanmaz... dedim ki altı sağlam olsun kanıtı da bu mesajım olsun oggycim, seni uçarak sevdiğimi bil en kısa zamanda başka bir anketini bekliyorum.

Çok sevdiğim biri ya. Hep diledikleri gerçekleşsin. Arkamdan konuşsa bile küsüp kızamam ona. Öyle minnoş biri. Jfjfjf

onu hayal kırıklığına uğratıp, üzdüğüm bi dönem oldu... böjbjbjb. buranın en meraklı üyesi olabilir mi?
oggy ile soluklu sohbetlerimiz olmadı hiç. ama buraya enerjisini inanılmaz iyi yansıtanlardan. anıları, tepkileri, büsbütün komik biri. sevmeyeni olduğunu hiç sanmıyorum. gerçekten hep minnoş biri.

evet… aslında gelmeyecektim… gelmemek için 40 tane sebep saydım… ama sebep sayarken daha çok gelmek istediğimi fark ettim… işte benim için öyle bi mevzusun oggy… bu kadar yeterli sana… derin ve bir o kadar anlamlısın benim için………

BANA BAK!
BENİM BURADA NASIL YORUMUM OLMAZ HA?
oggy hanım hanımcık takılıyor. Lafı gediğine komayı da çok iyi biliyor ama genel anlamda eğlenceli, neşeli biri. Seviyom

Seni yayınlarda daha iyi tanıdım aslında aynı dönemlerde başlayıp ne kadar birbirimize uzak kalmışız bunu farkettim,birşeyleri anlatırken kelimeleri seçmen ve bir işin mizahını yaparken nerde duracağını bilmen en önemlisi benim için Muhammet.
eskilerden kim kaldı be....
@Oggy

Geri