ÜSözlük Oggy

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
arkadaşlığımız 2013'lere falan dayanır.
2021'de triko-giresun fındığı çenç etmişliğimiz var. o fındıkları unutamıyorum dostum.

Mac pc kullanıyor.
ben de zengin olsam kyk borcunu ödemek isteyecek kadar üzülmüştüm oysaki sklsjsl

Oggy nin zekasina hayranim.

twitter'da edri'ye yürüdüğü menşınlar tam komedi. "bi çiğneyemedim gitti şu sırtını" ne ya jsjdsjk

normalde insanlar beni hep antipatik bulurlar ve hissederim ama bu çocuk niyeyse seviyor beni.
iyi niyetinden şüphe etmiyorum, sohbet etmesi çok keyifli oluyor kendisiyle.
yeni saç şekli de çok yakışıyor jskjs

Kendisi ile barışık
Forumda en rahat en kendi halinde doğal kafayı o yaşıyor bence sjfhjsk
Neşesi daim olsun

Yaa çok tatlışşş biri
Üzülmesin hep gülsün

oggy… hiç yazmamışız buralara ayıp. oggy şu foruma gelip de tanıdığım EN tatlı insanlardan biri olabilir. elmalı şeker gibi bir şey. mizahı, kendi halindeliği, yer yer erkek bireylere cilveleri, doğallığıyla kendine bağlıyor insanı. bi de noktalarıyla….. ve borçları…. hepsini aşıcaz <3 bir dilek hakkım olsa ve bir günlüğüne cumhurbaşkanının koltuğuna mı oturmak istersin yoksa ogişlerin aile grubuna mı girmek istersin diye sorsalar kesinlikle ogilerin aile grubu derim… gözü kapalı. öpüyorum seni dünya tatlısı… arada capslerinden yap da şu sıkıcı forum şenlensin.

bu kadar tatlı zeki eğlenceli ve mizahı kuvvetli olmak diğerlerine haksızlık değil mi be ogi..

yıllar sonra kavuştuğum kankim gibi, kuzenim gibi, yeğenim gibi. vakit kaybı yaşamasaymışız, birlikte çok güzel eğlenirmişiz. e olsun ama bundan sonrası bize hep kavuştay<3

yeşil dalga adlı eseri muazzamdır. tavsiye edilir. keşke herkes görse.

Gözlerinin rengini hiç bilemeyeceğimiz üye hep gözlük emojisi ile süslüyor anlıkları Sjsjsjs

Geri