ÜSözlük Oggy

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
benim konumu açacak kimse yok beyler, ben de kendi konumu açtım.
övün beni. ehehe

Kendisi ile barışık daha dün Malatya da iken bugün
Muş'da olan insan.(yanlış hatırlamıyorsam tabi.)

komik makara eğlenceli bi arkadaşımız .D

Bazen akıllı yorumlarına denk geldiğim ama çoğu zaman yok artık dedirten yorumlar yapan bir üye.

Tamam zeki bir insan sözüm yok ama bazen çok sıkıyor insanın canını. biraz bu esprilerine ara vermesi lazım.

Arada bir ciddi yorumuna denk gelince beni tedirgin eden üye. :p

Taniscaz, tanismaliyiz, olucak yani.
Eglenceli, siteden gitmemesi gerek. Anlik sinir stresten uzak tutuyor. :p

Bugün, 09:39

Tanımak gerek dedik tanıdık, tanımaz olaydım. :D

Relax bi arkadaş içinden geldiği gbi başlıyor yazmaya komik yorumlari genelde sempatik kasmadan yazanlardan birisi bide avatardaki cay sehpasi idealmis her eve lazim :D

Banlanma rekoru kırcak inanıyorum ben. :p Ne istiyosunuz garibandan kendi halinde takılıyor. Sanırım bir parça ciddi olabilse adminlerin gözdesi olabilir :p

Naptiniz yine adama???

Bugün, 09:18

nerde bir sucuklu yumurta gorsem aklima oggy gelir benim.
finalleri bitti adam tatil su an.

Adminlerle ilişkisi Hüdaverdi & Ali bey amca ilişkisi gibi olan zeki, çevik ve pratik zekalı bir zat.

Oggy kendi konusunu kendisi açan ilk ve tek üyemiz galiba :dusun: Farkı ortada :cici:

Yorumlarını çok komik buluyor ve beğeniyorum. Bir gün bir yerde ıllıh bılınızı vırsın diye bir yorumunu görmüstüm komik yorumları ile ilk tanısmam o zaman olmustu.:D Nesen daim olsun genç.:cici:

Alageyiğe geri dönerek beni nası mutlu etti. :') Anamgilin de sana selamı var bu arada. :D

Eğlenmek isterken, laubalilik ya da patavatsızlık yapmayan; yazdıklarıyla, tavrıyla güldüren arkadaş.

Geri