ÜSözlük Oggy

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Eskiden komik PSli foto falan atardı , hayat enerjisi emilmiş gibi geliyo artık :/

Bknz: bi uğradım adamı
Onu sanki bir bisikletin üstünde ordan oraya geziyor gibi düşünüyorum arada haylazlık yapıyor bazen sitemkar bazen ilgi bekliyor biraz şımarık ukala ama özü iyi yogurulmuş Has çocuk deyip konudan çıkıyorum bkunu çıkarmadan Sjssjs

Ben otuzuma geldim ogrencilikten kurtuldum darisi basina

Kendisinin kız güzelliğini kıskandığım bi adam. Abi o nasıl kadın olmaktır. Benden daha kadın oldu. Kendisinin karakterine geldikte bana hiç zararı ve ya saygısızlığı olmadı. Kimseye de saygısızlık yaptığını görmedim. Umarım düşündüğüm kadar iyi birisidir.

İki ortak arkadaşımız var, üstelik birisi benim üniversitede sınıf arkadaşım. hayat tesadüflerle dolu ama söz konusu oggy ise tesadüfe inanmamaya başladım.

Yanaklarını sıkarak sevmek istediğim birisi samimi duygularla cidden seviyorum kendisini <3 ogişşş

Bana foto atacaktı atmadı… z kuşağı önderlerinden boncuk mami, karanlıkta sıkıştırırlar haberin olsun .p

fırsatçılık yapmak adına her sezon topladığı fındıkların bir kısmını köy evinin altındaki mahzene kuymak yöntemi ile mumyalıyor. bütün bu elektronik devir çöktüğünde kendisini fındık kralı olarak görürseniz bilin ki sebebi kökeninin tutumluluğundandır. öpüyorum.

Mizahi yönü oldukça güçlü ve çoğu zaman okurken kahkaha atmama sebep oluyor. Dilerim daha çok paylaşım yapar ve daha çok okuma fırsatımız olur.

obilet uygulamasından her bilet aldığımda burger king indirim kodu mesajı geliyor........ bu indirim kodu bana oggy'i çağrıştırıyor,,,,,,,,,, yani ne zaman sevgilime kavuşacak olsam zihnimde yer ediniyor.............. akabinde 5 ya da 10 kuruş para üstü aldığımda da aklıma yine oggy geliyor..........
apartman kapısına bırakılan market aktüel broşürleri de oggy'i hatırlatıyor............. oysaki ben oggy'i sugardady'sinin dolarlarını sayarken takındığı hınzır gülüşüyle anmak isterdim.............

edit - imla

Bu mesajı sen mi attın Oggy’cim? Bir kız paylaşmış Twitter’da;

F21536F4-C170-4EF5-B5C5-67F9AC90DD5A.jpeg

Geri