ÜSözlük Oggy

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Baya popüler birisi sanırım yirmi sayfa yazılmış hakkında, neyse bugün erkek olduğunu öğrendim ahahaha. Ne yazmış diye bakıyorum gördüğüm zaman, sevilen birisi forum içerisinde.

Kendi konusu açmiş :) ahha çokoş ya

Özgüven volkan gibi fışkırıyor
Garip ilginç enteresan trajikomik avatar ve konu altına attiği resimlerle görsel iletişime işik tutan biri
Ailecek takıp ediyoruz
Not: Yazı yerine görsel atması daha hoş

oggyı benden baskası sevemezz

---------- Post added 11 Aralık 2019 at 17:14 ----------

Kendi konusu açmiş :) ahha çokoş ya

Özgüven volkan gibi fışkırıyor
Garip ilginç enteresan trajikomik avatar ve konu altına attiği resimlerle görsel iletişime işik tutan biri
Ailecek takıp ediyoruz
Not: Yazı yerine görsel atması daha hoş

uzak dur ondan tehlıkeklı

ogiciğim popi olmasına popi de, konusunun diğerlerinden farklı olarak 200 mesaja ulaşmasının sebeplerinden biri aşk meşk işlerine bulaşıp sildirmek zorunda kalmamış olması dgkjv

kardeşimle muhabbetimiz hep buralarda kaldı, en üzüldüğüm konu o. yakınımda bir yerlerde olsaydı birlikte star wars'un son filmine giderdik 20 aralık'ta. sahi ogi, neden yapmıyoruz böyle bi organizasyon?

ogiciğim popi olmasına popi de, konusunun diğerlerinden farklı olarak 200 mesaja ulaşmasının sebeplerinden biri aşk meşk işlerine bulaşıp sildirmek zorunda kalmamış olması dgkjv

kardeşimle muhabbetimiz hep buralarda kaldı, en üzüldüğüm konu o. yakınımda bir yerlerde olsaydı birlikte star wars'un son filmine giderdik 20 aralık'ta. sahi ogi, neden yapmıyoruz böyle bi organizasyon?

20 aralıkta müsaitim cnm sen...... :1251942jy1p41e5ss:

1-iç oğlanı'nı da yanımıza alıp kendisiyle hepsi-kalpsizsin klibi çekmek (gülçin ayrıldı sonuçta)
2-çay&çekirdek eşliğinde kendisiyle eurovision kritiği yapmak

nasip olur mu beee...........

Ne yazdı acaba diye bakıyorum denk geldikçe. Oldukça eğlenceli yorumları var. Avatar olarak seçtiği resimleri saymıyorum bile. Fakat kendisini hiç tanımıyorum, eminim iyi biridir.

Bir paket sucuknan kandi bana. Ya da kanabilirdi...Ders calisio haspam.
Keske ölse.

ogyy başkan nerelerdesin yahu, bi yaşam belirtisi ver bari ^^

@Oggy bey yok ve tadı yok gerçekten, onunla yurtdışına iltica etmek isterdim. Düşünsene oggy bir bota binip kaçıyoruz ve sığınacak kimseler olmayınca forumda ki AKP'li kardeşleri arıyoruz, ah hayali bile güzel. Şu karantina günlerinde seninle luppo yemek isterdim, elbet bir ara görüşürüz.

Oggy gündem espirilerinden uzak kaldık gelmelisin

Geri