Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendisini ilk gordugumde msnde yazismistik ve forumlarda o gune kadar sarisin mavi gozlu bir eril gormedigim icin KESIN FAKEDIR LAN BU KIMIN FOTOSUNU PP YAPTI ACABA diye dusunmustum
Forumsal Yonetımınde En Sevdiğim Ikı Kişiden Biri İdi. Her Zaman Hak ver Adaleti Savundu Her Daim Üyelerle Beraber oldu. Forumsala verdiğimiz hedıyeyı Oggy Çok İyi Bilir :p
Oggy umarim bunu tüm samimiyetimli yaziyorum,bir güzel kiz bulursun.Seni sevebilecek anormal hallerinle bile.
Ve zengin de olsun bi zahmet.Ve en zirvesi de yurtdisandan olup,sadece pasaportuna güvenmeyen birisi olsun.
Ideal kosullar diliyorum bak sana.
Alageyik bitches bir oggy klasiğidir. Kendisine has espiri anlayışı var.
Hani "hem güldüren hem de yakışıklı erkek olmalı abi" diyen kız var ya arkadaşlarına sitem eden.
Heh o kızların bahsettiği erif bu işte...