ÜSözlük Oggy

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bir tane daha oggy vardı o kim? Bizim burada gördüğümüz çok keyifli adam. Eğlenceli yazıyor.

kendisini ilk gordugumde msnde yazismistik ve forumlarda o gune kadar sarisin mavi gozlu bir eril gormedigim icin KESIN FAKEDIR LAN BU KIMIN FOTOSUNU PP YAPTI ACABA diye dusunmustum

kardeşim storysiz bırakıyorsun bizi .

zaten osman iyice saldı buraları keyfim yok

Forumsal Yonetımınde En Sevdiğim Ikı Kişiden Biri İdi. Her Zaman Hak ver Adaleti Savundu Her Daim Üyelerle Beraber oldu. Forumsala verdiğimiz hedıyeyı Oggy Çok İyi Bilir :p

Seviliyorsun Dostum..

mamiyi üzenin iki yakası bi araya gelmez.

mamiyi sevmeyenin evinde ikinci tabak kirlenmesin , amen .

İstanbul'a gelse alıp evimde ağırlayabileceğim ve sandığından çok kendisini sevdiğim kardeşimdir.

Istanbula gelsen gormezden gelirdim sucuk filan ister diye.....

Saka saka selam verirdim en azindan .)

Evet bu akıma katılıyorum, İstanbul'a gelirsen alıp beslerim .

ve arttırıyorum ;
istediğin saatte dışarı çıkabilirsin ehehe

İstanbul'a gelirsen seni thelastworld hanımdan korurum

Oggy umarim bunu tüm samimiyetimli yaziyorum,bir güzel kiz bulursun.Seni sevebilecek anormal hallerinle bile.
Ve zengin de olsun bi zahmet.Ve en zirvesi de yurtdisandan olup,sadece pasaportuna güvenmeyen birisi olsun.
Ideal kosullar diliyorum bak sana.

beni çok özlediğin bu ülke bu hale getirdi jesse....... üzgünüm, eşit şartlarda yaşasak seninle aynı mutluluğu paylaşabilirdim belki.......

oduncu gömleklerinin yakıştığıııı tek erkek olabilir kendileri,puanım 10.

Alageyik bitches bir oggy klasiğidir. Kendisine has espiri anlayışı var.
Hani "hem güldüren hem de yakışıklı erkek olmalı abi" diyen kız var ya arkadaşlarına sitem eden.
Heh o kızların bahsettiği erif bu işte...

Forumda o kadar gurbetçi arkadaş var. Oggy'e Egetürk sucuğu getiren olmadı mı hiç? Eğer olmadıysa İstanbul'dan temin edip yollayacağım..

Buraya sadece bir dua birakmak icin giriyorum.
Hersey gönlünce olsun Oggy beycim.

Geri