ÜSözlük Oggy

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
12. Ilkokul numaram oggy, biraz cabalarsan belki telefon numarama ulasabilirsin xd
Bu arada allah belami verdi; 40 bin tl asdjkgjs

Forumda hic kizamadigim, ne soylerse iyi niyetini aktarabilen yuzunun temizliginden kalbini gorteren arkadas.

En son Mathilda yazmis.
cok duygulandim.
ve bugun mathinin dogum gunu bir kes daha duygulandim.
hadi aglayalim.

Forumun en dogal uyelerinden. Soylemek istediklerini illegal kelimeler kullanarak soylediini gormedim. Bazen kizdigi icim agresif sekilde yazdigini gordum. ancak yine de aykiri bir sekilde tavir takinmadan tepkisini gsteriyor. Mathilda ile aralarindaki telefon numarasi isteme olayi sanirim mecnunun leylanin yuzunu gorme hasreti ile oggy'nin numara hasreti yarisir. :)

Espri anlayisini sevdigim biri. Uslubu cok duzgun ve gercekten cok komik. Yorumlarini okumaktan cok keyif aliyorum.

Neden youtuber olmuyor dediğim mizahşör.
Hem kredi paran çıkar fena mı? :sırıt:
Sanki hali hazırdaki youtuberlar çok üstün vasıflı değil senden.
İki giydir, iki yerin dibine sok, üç de mizah yap tamam.
:sırıt:

Hic tanımam kendisini ama yorumları cok hoş bugun konularina da denk geldim onlarda gayet basarili umarım mathildayi bulur ikinizin mizahi birlesince daha keyifli olur..

sevgili adminler oggy kardeşimizi banlayalım lütfen kendisi thelastworld hesabından dewam etmek istior belli ki. tşklerrr.

Yorum yapacak kadar tanimiyorum niye yazdim bunu çunku canim ole istedi ;p jjşfx

oggye olan saygımızdan doggy yapmıyoruz o derece asdasd

Üyelerin haksız yere yüklendikleri bir üye

ben çok yükleniyorum mesela nickinden dolayı sadfsadf

Geri