ÜSözlük Oggy

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Simdi sen yoksun ya, sucuklu yumurtanin bile tadi yok dusunebiliyor musun? Kalan son sucugu istemeye istemeye ikram edecek kimse yok!
Kepenkleri indirip gidecegiz ogiciğim geri don pls.

yıllar önce cemal amca ile climax üzerine yaptıkları bir kritiği attığı ss'i hâlâ galerimin güzide parçalarından olan sarı saçlım mavi gözlüm. :D

ByXEXM.jpg

climax'tan bağımsız ikinci bölüm daha da bomba ahahaha

Ilk goz agrim:dyg: tam bir issiz:sanabayiliyorum: uc cocukla ortada koydu gitti beni insafsiz:hıı: muge anliya basvurdum, ses cikmadi. Sanirim mugeyle kacti :(

her nickini okuduğum da aklıma orgy geliyo ya :(

gelsene ya foruma 2 makara çevirelim valla sensiz sıkıcı yahuşuqlu çocuk

Uzatmali platonigim olur:dyg: findik suratli yaa sevimli:dyg:
Yazmaya, yurumeye cesaret edip de mensinlayan, alintilayan, goz kirpmali utanmali smileyler atan kizlar, duyarsam cigerinizi sokerim:mathilda: sileceesiniz ogiyi ajsdgjsgsjs
Saka saka xd

çok klişe olacak ama kız olsam bir şekilde hayatına girer onu elde etmek için türlü fantastik hareketler sergilerdim. sonra benden çocuk yapmasını sağlar başına kalırdım. çünkü ogy yakışıklı ve komik. erkek ırkında nadir görülen kıskandıran bir özelliğe sahip

tanışmıyoz biz. :d mesajlarına bakınca espritüel, güleç biri gibi.

Müzik zevki konusunda takıntılı düzeyde. Bağlandı mı birine veya gruba tam bağlanıyor. 30 seconds to mars , Neyse hatırladıklarım. Tuçi seviyorsa iyidir.

Her mesajını okuduğum neşeli zeki ve duyarlı bir birey olarak hep takdir ettiğim bir genç.
Yönetimde olmayışına sebeb neyse dilerim onu yeniden yönetici gormemize engel teşkil degildir

Geri