ÜSözlük Oggy

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Eğer bir erkek, renkli gözlü, sarışın, espritüel ve zekiyse yaşına başına bakmaksızın kızlar tarafından parçalanıp derhal imha edilerek piyasadaki yakışıklılık anlayışını orta seviyelere çekmelidir.

Şapşik ya. Daha bana kaslı kollarıyla sucuklu yumurtasına ekmek bandırtacak <3<3

Seviyorum onu, forumdaki en baş neşe kaynağımız.

Konuya yazdım mı bilmiyorum ama roma için totti, bush için petrol, mecnun için leyla, kartalizm için komünizm neyse, sucuklu yumurta için de ögi o'dur.

Tanrı sucuklu yumurtayı yarattı,
ona şöyle bir uzaktan baktı.
''Daha iyisini yaratamam fakat onun için bir sorun yaratabilirim.''
Ve Tanrı, Ögi'yi yarattı.

bazı çocukca hareketlerini yaşına veriyorum ancak gerekli olgunluğa erişecek yaşa geldiğinde aynı tevazüyü göstermeyeceğim :d

gereken olgunluğa ne zaman erişicek merak ediyorum yani ben lisedeyken bile senin şimdiki halinden daha olgundum be oggy, yeter artık ahsjshf bi de bu çocuklukları tatlılık, sevimlilik, şapşiklik falan diye yediriyorsun millete ona da tam ayar oluyorum ajhdjsjf neyse dua et de seviyorum seni, hep çocuk kalsan da gereken tevazuyu gösteririm her zaman:p

Bana laf sokmalarini olgunlasamamis haline verdiğim için çok sevimli buluyorum xd

ne uğraşırdım ben bununla, ama ne uğraşmak. bazen canına tak ederdi bilirim, ama gıkı da çıkmazdı hani, bilirdi hepsini sevdiğimden yaptığımı. sonra da dayanamazdım zaten.gider hem bir yanak alırdım, hem de gönlünü.
sanmasın şimdi bu suskunluğum, fikrimin değiştiğinden. duygular aynı da işim gücüm var be olum, senle mi uğraşıcam bir de. hayret bir şey ya!

adam öyle bir algı oluşturdu ki ne zaman sucuklu yumurta yapsam aklıma düşüyor xd
nasıl bir manyaksın olm

Oggy nin bazı yorumları cuk ediyor zamanlamayı iyi ayarlıyor güldürüyor her eve lazım :D

Oggy ile aşırı boyutta bir samimiyetimiz yok ama görünüyor, biliniyor, kendisini az çok belli ediyor işte. Sevecen, esprili, güzel bir arkadaş. Beni güldürme rekoru kendisine aittir ki ben öyle yazılara çok fazla gülen bir adam değilim normalde. :) Sağlıcakla kalsın. :)

Oggy forumda çok emeği olan sempatik dostumuz, Hızla Kazan yapsan keşke tekrar. En eğlenceli yarışma idi gerçekten. Seni özledim bu arada. Artık mavileşmişsin üzüldüm de.

Şu görseli görünce direkt aklıma Oggy geliyor. Geçmiş ve gelecek doğum günlerini kutlarım sucuk reyiz xd
Evlenirsen beşi bi yerde sucuk takarım hediye olarak. .p

Daha once yazdim mi bilmiyorum,usenmeyip yazayim madem. Tek basina forum oyunlarina karsi savas acmis devrim yapmak isteyen bir uye o .p Onun imzasina koydugu asansor yuzunden artik asansorde kalmiyor, o oyuna yazmamaya gayret ediyorum .))) Tek basina verdigi bu mucadelede onu tebrik ediyor, ve azmine hayran kaldigimi belirtmek istiyorum. Bosa kurek salladigini bilmeme ragmen >)))
Forumun eglenceli yuzlerinden, kalp kirmamaya ozen gosteren biri oldugunu fark ettim. En cok Maria ile olan tatli sert surtusmelerini seviyorum. Bu surtusmenin sonu nereye varir bilemem, ama akillarda boyle hos ve komik forum anilariyla kalacagina eminim.

forumdakigocagarıları güzel keklio :pppp

Üslubunu terbiyesini,
bozmayan her düşüncedeki
insanlara büyük saygı duyarım.
Tek kırmızı çizgim bu benim
efendi olacaksın,
Oggy de saygı duyduklarımdan

Geri