ÜSözlük Oggy

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
En sevmediğim editör; üye sözlükte mesaj birleştiren editör. Niye yapıyon la? Bekle 1-2 gün dursun adam bi görsün. :T: Neyse editörlük hayatında başarılar dilerim, kırmızılı günlerini de görürüz inşalla.

Sözlük konusunu kendi açmış olan üye,editörlük çok yakıştı.p

Konuyu sohbete çevirmeyin kilitler.d

bi milyon yıldır her forumda beraber olduğum tayfanın değişmez üyelerinden. ben artık hepinizi mezuniyetim ve düğünümde de görmek istiyorum lan. :D oğlum olursa sünnetine de gelin xdd

espirinin hakkını veriyor, takip ederim kendisini..

Esprinin zeka ürünü olduğunu kanıtlayan tek forum üyesi .. Başkaları gibi cıvıklığı mizahın ham maddesi gibi kullananlardan değil .. Ayrıca eski bir dostumu hatırlatır bana .. Severim Oggy'i ..

Oggy

Çok güzel adam bu Ögi. Zeki, çevik ve ahlaksız ama çok eğlenceli. Hala yakışıklı çıkmasına çok kırgın, kızgın ve mütemadiyen kılım ama olsun adam yakışıklı diye çirkin muhabbetinden vazgeçmiyor. En çirkin çirkinden daha güzel muhabbet ediyor.

Telefon numaramı bırakıyorum buraya bir ara çaldır ben dönerim sana, araşalım... lksjda

Ekşi sözlüğün efsane yazarı jun misugi vardır. Bu adam benim gözümde forumsalın jun misugisidir. Canın sıkkın olduğunda aç, topiklere yazdığı yorumları oku keyfin yerine gelsin. Böylede bi adam.

Yakisikli, zeki, esprili ve popi.
Ya kiskanc bi sevgilisi var ya da burnu dusse egilip almayacak kadar ukala bir bey xd

Oggy
Imzana tav oldum :nee:
Hic bir samimiyetimiz yok slmimiz dahi yok ama tanimaya degil tanimlamaya calisiyorum kendini:)
Diyebilecegim tek sey yuzun cok seker boyle yanaklarini sıkmak istiyor insan :p yaşı kucuk ama akli buyuk :p
Inanilmaz sempati duyuyorum ona ozel sucuk getirtip kargolicam :p

Forumu amacına uygun şekilde,bazen eğlenceli bazen de ciddi ama hep zeki ve samimi yorumlar yaparak kullanabilen belki de tek isimdir oggy...

bir taş attım pencereye tık dedi oggy:dyg:
seninle bu şarkıya düet yapabiliriz:dyg:
düşünsene:dyg: (düşünemedi)

bulaşık süngeri kadar yumşak, çeyizlik havulu danteli gibi sanatsal, kalgon reklamındaki hanımların başbelası lekeler tadında inatçı. TATLI'dan sonra en sefdiğim admin. <3<4<5

06.08.2014

artık sevmiyorum ve üstte söylediklerimi geri alıyorum:

5<4<3< .nimda miğidfes ne arnos nad'ILTAT .ıçtani adnıdat relekel ısalebşab nıralmınah ikadnımalker noglak ,lastanas ibig iletnad uluvah kilziyeç ,kaşmuy radak iregnüs kışalub

:D

Üstteki yorumu okuyunca beynim yandığı içün yazacağımı unuttum.

çemçük mü çemçük ağızlı hapur hupur ısırırım o yanaklarını tatlış mısın nesin sen :)

ona şunu* almak için kadıköy köstebek'e uğradım geçen gün, kalmamış. gerçi o kadar güzel ki ona hediye olarak alıp "çok güzelmiş lan en iyisi bunu ben kullanayım" da diyebilirdim :p

CVShAO-W4AQ220Q.jpg

sayfadaki 8 yorumdan 5 i de kız, maşallah oggy maşallah, hll spr dvm.s

İyi olduğunu düşündüğüm üyelerden birisi. Rahatsız etmiyor, tavırları batmıyor ortam germiyor.

Arada bir yemek öğrenip tarif atasım geliyor ama o benden daha becerikli olduğu için isteğimi susturuyorum :)

Geri