Oggy banlansın mı?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Oggy banlansın mı?

• Evet banlayın gitsin

Kullanılan: 22 62.9%
  • ufff ne grk vr yha. .s.s.s

Kullanılan: 13 37.1%

• Kullanılan toplam oy
    35
yok satmıyorum

Ekli dosyalar

• Du0M-XvXcAAqUiM.jpg
    Du0M-XvXcAAqUiM.jpg
    33.6 KB · Görüntüleme: 2
Ne banı kardeşim forum elden gidiyor …

Ogiye kumpas kuruyorsunuz, o sarı saçlar ve renkli gözlerle en yakışıklı forum üyesine seçilmemesi için banlamılması talep ediliyor. Kınıyorum.

Bu açıkça bir kalkışmadır, ben de aege dilf dedim ama bana neden bir şey olmadı!?!?!? Dilf diyince waooow milf diyince ıyyyy.

Aklımıza acaba forum içerisinde enlem yapılanma mı var diye geliyor…

Halkımızı sokağa davet ediyorum.

s-cb5bbd22eea39b2b0a91d6989f567e5de28db874.gif

selamm. yazılanları okudum da hatayı önce oggyde sonra kendinde aramışsın swat. hata bence insanların kendinde, kendini sevmemesinde. konulara şahit oldum ve orada yazılanlar da yazanlar da kötü niyetli değildi. konuya en yakın arkadaşım kardeşim dediğim kişi örnek verilmiş gülüp geçiyoruz, o kadar kötü bir şey olsa önce ona tepki vermez miyiz sizce?kdjfg öncelikle biraz mantık... herkes her şeye alınıp şikayet ederse burada kimse kalmaz. çekilmez olur. sorun ne yönetimde ne oggyde. yönetimin tek kusuru bu alıngan kişilere bu kadar alan açmak. niye o alınıyor diye benim arkadaşımın kimseyi hedef almayan, SADECE EĞLENME amaçlı konuları siliniyor? biraz rahat olun allh aşkına. o kadar laf yedim bi tanesini raporlamadım. kendi mesajlarımı raporluyorum anca, onu da zar zor siliyorsunuz jhkjdfhg neyse #freesansürsüzbölüm jghdjh alınmayın arkadaşlar ne olur.. kimseyle bi derdim, kötü bi niyetim asla yok. öptüm

Bence tamamen sevip sevmeme meselesi. Sevdikleri insan açsa konuyu geyik çevirirlerdi. Kompleks ve egolarınızdan arının bence. Rahatsızlık elbette olabilir ama kozmosun tek dersi buymuş gibi takılmaya gerek yok. Sevmediğiniz insanlara hakaret edilince gidip beğeni, love yağmuruna tutuyorsunuz ama… Biraz samimiyet.
oggy’nin kötü niyetle açtığını da düşünmüyorum. Aeg ile geyik çevirmek için açtı.

Şimdi stock bana “yılın ayıcığı” dese mutlu olurum, aeg bana “yılın teroristi” dese onur duyarım, çerçeveletip duvarıma asarım.

Ama Sezen bana “yılın ayıcığı” dese, iba bana “yılın teröristi” dese, @suleymansoylu yazarım.

Teessüf ederim.

Şimdi stock bana “yılın ayıcığı” dese mutlu olurum, aeg bana “yılın teroristi” dese onur duyarım, çerçeveletip duvarıma asarım.

Ama Sezen bana “yılın ayıcığı” dese, iba bana “yılın teröristi” dese, @suleymansoylu yazarım.

Teessüf ederim.
bana sad atmayı biliyon ama

Teessüf ederim.

<333

x1080

konunun tarihine bak 2014..... yıllardır aynı foruma üyeyiz, hepimiz birbirimizi tanıyoruz, özel hayatlarımızda biribirimizin nasıl insanlar olduklarını biliyoruz...... böyle bir forum ortamı var mı hiç....... valla o geceki konularda art niyet arayanlara tek bir şey diyeceğim; o sizin sapıklığınız....... :emoji_nail_care:

konunun tarihine bak 2014..... yıllardır aynı foruma üyeyiz, hepimiz birbirimizi tanıyoruz, özel hayatlarımızda biribirimizin nasıl insanlar olduklarını biliyoruz...... böyle bir forum ortamı var mı hiç....... valla o geceki konularda art niyet arayanlara tek bir şey diyeceğim; o sizin sapıklığınız....... :emoji_nail_care:
Ben Oggy’i gercekten severim. Suralarin eglenceli insanlarindan biri. Konular, bi tik fazla kacmis olabilir bu sefer .p Ama banlanmayi gerektirecek bir durum da yok, art niyetli yapilmadigi ortada diye dusunuyorum.

konu biraz şeye dönmüş yazılanlara göre ''mankende gördüğüm / eve gelen'' öyle anlamsız bir noktadan öyle bambaşka bir noktaya gitmiş gibi. şikayeti olan da, varsa şikayetin muhatabı olan da çıkar kendini ifade eder ve konu kapanır gider. şu aşamada oggy'nin banlanmasının gündem olması bile komik biraz çünkü oggy evin muzip çocuğu gibi, bazen kendi kendine eğlenir, bazen eğlencesine hepimizi dahil eder ya da biz dahil oluruz, birkaç insana takılır nazının geçtiği ve sonra çıkar gider. ben konuların içeriğini görmedim-oggy'nin ıslak rüya fragmanı dışındasjhs- ama sorun konunun açılması mı konu içine yazılanlar mı ya da kimin kime ne yazdığımı onu ölçmek lazım. sınıf anneleri kapatılabilir ama oggy'lerin kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz... forum banıymış bilmem ne sanki dünyanın ağası... (sadece replik, kişi ve kurumlarla alakası yoktur, ban)
eski konuları hortlata hortlata forumsala ulaşmaya çalışıyor bunlar, dikkat edin irc tayfa...

Bence edriyi banlayarak olayı tatlıya bağlayalım… skljls

Oggy yi masum melek görenlerin aklina sasarim.dd

Senede bir kez insanı neşelendiren konu açılıyor. O da sansüre takılıyor. Yıl olmuş 2024. Çorumlu teyzeler bile tiktokta meme açıp saatte 200 bin kaldırıyor. Biz burada nelerle uğraşıyoruz. Ben kapanan konularda bir saygısızlık falan da görmedim. Hayır yani biri çıkıp yılın milfi secimleri yapılıyor kesin beni kastediyorlar diye şikayet mi etti. Öyleyse boşuna kuruntu yapmayın. Uzerime alıyorum o milf benim. Beni kastediyorlardı.

Geri