Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bana sad atmayı biliyon amaŞimdi stock bana “yılın ayıcığı” dese mutlu olurum, aeg bana “yılın teroristi” dese onur duyarım, çerçeveletip duvarıma asarım.
Ama Sezen bana “yılın ayıcığı” dese, iba bana “yılın teröristi” dese, @suleymansoylu yazarım.
Teessüf ederim.
bana sad atmayı biliyon ama
Şimdi stock bana “yılın ayıcığı” dese mutlu olurum, aeg bana “yılın teroristi” dese onur duyarım, çerçeveletip duvarıma asarım.
Ama Sezen bana “yılın ayıcığı” dese, iba bana “yılın teröristi” dese, @suleymansoylu yazarım.
Teessüf ederim.
Ben Oggy’i gercekten severim. Suralarin eglenceli insanlarindan biri. Konular, bi tik fazla kacmis olabilir bu sefer .p Ama banlanmayi gerektirecek bir durum da yok, art niyetli yapilmadigi ortada diye dusunuyorum.konunun tarihine bak 2014..... yıllardır aynı foruma üyeyiz, hepimiz birbirimizi tanıyoruz, özel hayatlarımızda biribirimizin nasıl insanlar olduklarını biliyoruz...... böyle bir forum ortamı var mı hiç....... valla o geceki konularda art niyet arayanlara tek bir şey diyeceğim; o sizin sapıklığınız.......![]()
sana nemilfleri banlayalim