Oggy banlansın mı?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Oggy banlansın mı?

• Evet banlayın gitsin

Kullanılan: 22 62.9%
  • ufff ne grk vr yha. .s.s.s

Kullanılan: 13 37.1%

• Kullanılan toplam oy
    35
Al bak burada fi tarihinde konu var, en libidolu seçilmişim.

O konuyu da mı oggy açtı?

Ben de şikayetciyim. Libidolu seçildiğim konu kapansın. Rahatsız oluyorum. Telefonlarim susmuyor aman bana da biraz libido Climax, yaman biraz da burama libido Climax...

Bilimadamiyim ben bunlarla mi uğraşacağım.

Isine gelir Climaxcim

Isine gelir Climaxcim
Neymiş işime gelen. Kaç kişiyle bastınız beni burada. Edebimle nictofilinin Tarot yorumlarını okuyorum. Rezenenin faydalarına değiniyor biraz da halka arz şirketler konusunda Manisa pomakla şakalasiyorum. Ne yapıyorum ki başka. Neyimi gördün ki böyle konuşuyorsun

Neymiş işime gelen. Kaç kişiyle bastınız beni burada. Edebimle nictofilinin Tarot yorumlarını okuyorum. Rezenenin faydalarına değiniyor biraz da halka arz şirketler konusunda Manisa pomakla şakalasiyorum. Ne yapıyorum ki başka. Neyimi gördün ki böyle konuşuyorsun
Of acitasyona baglama yine..hic cekemem

Konu hem Oggysimiz..

ogiyi banlayan bizden değildir…
ogi banlanır mı ya. o gece online olanlardanım. n’olmuş ki? ben görmedim. eğlencesine yazıldı çizildi gülündü(dahil olanlar kendi aralarında eğlendi) farklı isim yazıldığını da hatırlamıyorum. bazı şeyleri abartmayı ne çok seviyoruz….
(konu değişmiş gibi ama olsun,biz de yapalım yorumumuzu)

Ya delirmişsiniz, milfin açılımı doğru evet ama gel bir sana geçireyim anlamı taşımıyor .d hot mum olarak çevirebilirsiniz türkçeye .d 2 geyik çevirdik yine ahlak bekçileri piranha gibi gelmiş hahaha xd neyse, bu konu da geyiktir diye düşünüyorum çok geriye gitmedim sayfalarda .d 90larda bile yoktu böyle sansür be .d

Ya delirmişsiniz, milfin açılımı doğru evet ama gel bir sana geçireyim anlamı taşımıyor .d hot mum olarak çevirebilirsiniz türkçeye .d 2 geyik çevirdik yine ahlak bekçileri piranha gibi gelmiş hahaha xd neyse, bu konu da geyiktir diye düşünüyorum çok geriye gitmedim sayfalarda .d 90larda bile yoktu böyle sansür be .d

Ben bayagi bir arastirdim.İzlemedim lakin bu kavram ilk olarak Amerikan Pastasi adli film de ortaya cikmis.Hayal meyal abim ve arkadaslarinin bu film hakkin da konustuklarini hatirliyorum.Film bayagi bir gise yapmis. : )

Olm adamlar hala mırç diye biseyin peşinde la. Zurnada slm asl yazma, Msn den titreşim atma, Facebooktan dürtme pesindeleler. Bak Insta'da alev işi bile boomer işi oldu la artık. Piyuuu. Nelerle uğraşıyoruz.

Ama çok geç.

günlük malzeme konum nasıl güme gitti ama ahagh

oggy i tabii ki banlayın biri dilf dese hayırdır lan derim terbiyesizlikten başka bişey değil seks meks bunların yeri burası değil

Geri