Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1066 gün önce görüldü
Trafikte vs artık kavga gürültü yaşamak istemediğim için 3-5 saniye derin nefes alarak kontrol etmeye çalışıyorum. Ama kısa boylu bir erkek denk geldiyse işe yaramıyor, çok agresifler..

Trafikte vs artık kavga gürültü yaşamak istemediğim için 3-5 saniye derin nefes alarak kontrol etmeye çalışıyorum. Ama kısa boylu bir erkek denk geldiyse işe yaramıyor, çok agresifler..
Eskiden ben de trafikte çok atarlı giderli biriydim, ama şimdi ışık hızıyla yoluma bakıyorum. Herkeste silah var lan, adam pencereyi açtığın an çat çat sıkıyor..

Eskiden ben de trafikte çok atarlı giderli biriydim, ama şimdi ışık hızıyla yoluma bakıyorum. Herkeste silah var lan, adam pencereyi açtığın an çat çat sıkıyor..
Kesinlikle öyle. Bazen bir ben silah taşımadığımi hissediyorum.

Gerçek bir duygu öfke.
Acıkırsan yersin. Susamışsan içersin. Sıçman gerekirse sıçarsın vs..
Bunları kontrol etmiyoruz.

Bir tek cinsel dürtü ve öfke kontrol edilmek zorunda modern toplumda. Daha iyi köpekler olmamız için bunu dikte etmişler.

köpek olma.

müzik dinlerim genel de duygu değişimi için

Etmiyorum hiç gelişi güzel sallıyorum sonra oh mis nasıl bir ferahlık anlatamam kjkhjhkh heleki o anda birilerini kudurtmuş olmanın hazzı öfke möfke bırakmıyor khkhjgjgjf

o buyuk ve asiri duygular zaten hep kontrol altindadir. bunlar ogrendi, ogretildi. bunun disinda biz duygusal insanlariz. narin ve ince gorunebiliriz, pek sinirlenmeyiz de amma... insaniz hala. o picak girtlaga yapisabilir ve bazen kimse "haksizsin, yapamazsin bunu" diyemez. belirli konularda tabi hihih *angel emoji*

Etmiyorum neden edeyim ya içime atıp dert olmasına asla izin vermem neyse o.d

Etmiyoruz, ne gerek var ya ?
Salin gitsin, bir iki pencere kırın yada teflon tavaya gelişine sol dış ile yapıştırın.
Hiç bilemedin bulaşık bezi dişleyin, içinizde kalırsa ileride ciddi pisikolojikli sorunlar yaratabiliyor imiş.

Reaksiyon göstermek iyidir, ortalığı çok dagitmamak şartı ilen.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri