"O öyle biri değil" diye savunduğunuz kişi tam da öyle çıktı mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Çıktı.
Saftirik modu yüklediğim zamanlarıma denk gelmiştir.

+ tunç simge'nin eski çıktığı... söylemiştim ya..
- e tunç beril'le çıkmıyor muydu?...
+ tunç, beril'le çocukluk arkadaşı öyle bir şey hayatta düşünmez...
- Y......... DÜŞÜNMEZ

kimseyi o öyle biri değil diye savunmadım. ama yanıldık da şükür… kişiler tam öyle çıkar, olaylar tam da öyle olur.

Hayır,aksine dediklerim öyle çıkıyor.Analizlerim sağ olsun.

Kadınlara biriyle ilgili uyarı yaptığın an, ya öyle birisi değil diyorlar anında.
@Aze ye göre bu dünyada herkes iyi mesela.. kime bir şey desek, yok ya o iyi diyor vs.
Benim notum şaşmaz, dostlarım bilir. İnsanı yürüyüşünden, nefes alış verişinden, sesinden, görüntüsünden hemencecik anlarım..

• Alkış
Tepkiler: Aze
Kadınlara biriyle ilgili uyarı yaptığın an, ya öyle birisi değil diyorlar anında.
@Aze ye göre bu dünyada herkes iyi mesela.. kime bir şey desek, yok ya o iyi diyor vs.
Benim notum şaşmaz, dostlarım bilir. İnsanı yürüyüşünden, nefes alış verişinden, sesinden, görüntüsünden hemencecik anlarım..
Ben nasıl biriyim…

Ben nasıl biriyim…
Çok tanımıyorum seni, forum dışında iletişim kuramadık hiç.
Forumda gördüğüm kadarıyla normal birisin işte :)
Alıngan, gelgitleri fazla olan, duygusal, arkadaş canlısı ve fazlasıyla hayal kırıklığı dolu.
Yarın üzüm almayı unutma, kilosu da bayağı pahalı bu hafta.

Empati yapan biri olmamin getirisi diyelim... asıl sinsileri diyorum sana tık yok sen de bildiğini okuyorsun ama zaman beni haklı çıkaracak canım benim...

Oluyor insanin öyle bi dönemi, geciyor sonra. Herkesin herseye potansiyeli vardir, savunmam..

Geri