"O öyle biri değil" diye savunduğunuz kişi tam da öyle çıktı mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

O öyle biri değil" diye savunduğunuz kişi tam da öyle çıktı mı?​

Öyle değil de birine üzülüp kafa patlatırken nankörlüğün zirvesini gördüğüm oldu maalesef

çok nadir
bir yerden çatlak veriyor illa ki yanılma payı var her zaman onun için o öyle biri değil demeyinn

genelde kimseyi o sekilde savunmam. belki ona ''oyle''. ba-na-ne.

Dünyanın en güzel sözüdür,

"O da öyle boşver, yapacak bir şey yok" sözü.
Sen ne sabırlı adamsın,
ya da
seni *iken yaranır

filan diyorlar.

İdare kurban idare, herkesin falsosu var, bir kalbi kazanmak ne kadar zor bilir misin, yahu o da öyle demiş bu da böyle yapmış, amaaaan, iyiliği de kötülüğü de kendine yapar insan,

ne kimseyi savunurum, ne kimseyi linç ederim,
o da öyle demek ki, çok rahatsızsan, çıkar hayatından, yahut şikayet etme.

Kimseyi körü körüne savunmam çünkü başkalarının bildiği ancak benim farkında olmadığım, gözden kaçan durumlar olabilir.

Hayir.
Ya da komple hayir demek yerine daha dogru bi ifade ile 'kabullenici' bi insanım diyebilirim.
Başkalarının "o şöyle biri" deyip benim de gayet "öyle biri" olduğunu kabullenip kurduğum arkadaşlık ilişkilerim oldu,olacaktir da.
Bir konu vardi siyasi gorus arkadasligi etkiler mi tarzinda. İste benim arkadaslik algim boyle degil. Arkadaslik icten gelen saf bi sevgi, saf bi niyet benim icin; defolar,kusurlar ne kadar olursa olsun, temiz niyetleri karsilikli koruyabilmek...
İnsanlarla arama mesafe koyma sebebim, "şöyle zannediyordum,böyleymiş" şeklinde beklenti agirlikli olmadı hiç. Samimiyetin artik olmadığını ya da hasetliğin baş gösterdiğini sezdiğim an bitiyor. Arkadaşlık benim için bu sebeple biter. Temiz niyetler korunduğu surece başımın üzerinde yerleri var.Ister hayatımda kalırlar,ister giderler,ister istedikleri zaman yine gelirler.
Ekmeğimi suyumu onlar vermiyor, ben de onlara ekmek ve su vermiyorum.Arkadaslik beklentilere hizmet etmek değil...samimi arkadasliklarin kıymetini bilin. :bahar:

Son düzenleme:
offf yine eski flörtüm aklıma geldi yarı yolda bırakıp gitti beni neymiş cok tutarsızmışım yaLan,iftira,komplo .s

Geri