Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben nasıl biriyim…Kadınlara biriyle ilgili uyarı yaptığın an, ya öyle birisi değil diyorlar anında.
@Aze ye göre bu dünyada herkes iyi mesela.. kime bir şey desek, yok ya o iyi diyor vs.
Benim notum şaşmaz, dostlarım bilir. İnsanı yürüyüşünden, nefes alış verişinden, sesinden, görüntüsünden hemencecik anlarım..
Çok tanımıyorum seni, forum dışında iletişim kuramadık hiç.Ben nasıl biriyim…
Empati yapan biri olmamin getirisi diyelim... asıl sinsileri diyorum sana tık yok sen de bildiğini okuyorsun ama zaman beni haklı çıkaracak canım benim...Kadınlara biriyle ilgili uyarı yaptığın an, ya öyle birisi değil diyorlar anında.
@Aze ye göre bu dünyada herkes iyi mesela.. kime bir şey desek, yok ya o iyi diyor vs.
Benim notum şaşmaz, dostlarım bilir. İnsanı yürüyüşünden, nefes alış verişinden, sesinden, görüntüsünden hemencecik anlarım..
Hangi tespitlerim bana da bi hatirlatbenim de çıktı ama bu konuda @Jose Chilavert tespitlerini tek geçerim...![]()