Günlük O Fotoğrafın Hikayesi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hollandanin kiyi bolgeleri ve nehir cevresi su altinda kaldi. Herkes el birligi ile hayvanlari kurtarmaya calisiyor. Bu bogayi kurtarmak icin binbir ugras verdiler. Fakat bizim inatci boga ne yapti ? Yuzerek oraya geri gitti :d. Iste bazi insanlar da bu boga gibi belasini ariyor. Belasini arayani kendi haline birakacaksin. Gunun anlam ve onemi...

1000027535.jpg

Birinin adi litle boy digerinin adi fat man. ( kucuk cocuk ve sisman adam) isimlerini nereden almislar bilmiyorum kucuk cocuk cok manidar. Bilen varsa yazsin.

Litle boy Hirosimaya, fat man Nagasakiye atildi.

Litle boy 140 bin olume sebep oldu, fat man 80 bin

Bir gorgu taniginin soyledigine gore atildigi zaman oyle bir isik olusmus ki kemiginin rontgeni cekilmis gibi parmak kemigini o an gormus.

1000037494.jpg

1000037495.jpg

1000037496.jpg

Olay yakin tarihimizde yasandi. Skandalla ilgili 4 yıl yürütülen soruşturmaya son noktayı koyan bu kararda Yarbay Jordan'a yalnızca sicilinde bir leke olarak yer alacak kınama cezası verildi.

EDA65851-C2D6-4E52-B9F1-B7F08F042FA9_mw1024_s_n.jpg
-
bu resmi ben hatirliyorum
cogunun yasi musait deyil hatirlamaz bilmez ama bu resim aci bir gercekdi

saddam döneminde amarikanin irak isgalinde irakda mahkum edilenlere zülüm edilmisdi
resimde gördügünüz amirikan askeri köpeklerle iskence yapmisdi
ve erkeklerin birbirleriyle cinselik yapmasina zorlanmislardi mahkumlar

• Beğen
Tepkiler: W
Fotografta cikmamis net olarak guldugu, ama gundeme boyle dusmus. :d

Bizim first lady Semra ingiltereye bir sergi acilisi icin gidiyor, sergide Osmanli padisahi Suleymanin nadide eserleri var, eline bir not tutusturmuslar okumaya calisiyor "Sultan Suleyman the law maker" yerine "Suleyman the love maker" demis :d (haksiz da sayilmaz ) bunun uzerine Diana arkada kikirdemis .p

1000043671.jpg

Bu sefer fotografin degil de videonun hikayesinden bahsetmek istiyorum.
Albert Einstein beynini otopsi sirasinda calan dr Thomas Harvey. Bu sebepten hem isinden hem esinden olmus. Nasil olsa yakilacak, en azindan beynini inceleyim demis zaar... videodaki Japon profesore de beyni dilimleyip hediye eder incelemesi icin...

Kraliyet ailelerinin kendine has kurallari vardir, mesela kiyafetler 10 sene sonrasi bile olsa mutlaka tekrar giyilir, bu mucevherde de oyledir. Mesela prenses Irene gelecekteki kralicemizin babaannesinin kizkardesi, yillar evvel bu takilari o takmisti, bugun de ispanya kraliyeti gorusmesi sirasinda prenses Amalia takti.
Aslinda verilmek istenilen mesaj cok net ;bakin biz giydiklerimizi ve taktiklarimizi israf etmiyoruz mesajidir. Nasil taktik ama ?

Bir ara kraliyet ailelerinin neden dişlerini yaptirmadigini da yazicam.... simdilik bu kadar.

Screenshot_20240420_000106_TikTok.jpgScreenshot_20240420_000235_X.jpg

Alayi takmis bunu, irineye de annesi Juliana'dan kalmis. Ne kadar kraliyet mensubu varsa takmis. Gece gece bunu neden merak ediyorum bilmiyorum..

Screenshot_20240420_001600_Chrome.jpg

Son düzenleme:
Kraliyet ailelerinin kendine has kurallari vardir, mesela kiyafetler 10 sene sonrasi bile olsa mutlaka tekrar giyilir, bu mucevherde de oyledir. Mesela prenses Irene gelecekteki kralicemizin babaannesinin kizkardesi, yillar evvel bu takilari o takmisti, bugun de ispanya kraliyeti gorusmesi sirasinda prenses Amalia takti.
Aslinda verilmek istenilen mesaj cok net ;bakin biz giydiklerimizi ve taktiklarimizi israf etmiyoruz mesajidir. Nasil taktik ama ?

Bir ara kraliyet ailelerinin neden dişlerini yaptirmadigini da yazicam.... simdilik bu kadar.

Ekli dosyayı görüntüle 96309Ekli dosyayı görüntüle 96310

Alayi takmis bunu, irineye de annesi Juliana'dan kalmis. Ne kadar kraliyet mensubu varsa takmis. Gece gece bunu neden merak ediyorum bilmiyorum..

Ekli dosyayı görüntüle 96311

merakli melahat oldugun icin merak etmis olabilirsin

ya kiloluysa tombik bombik olduysa gelecek kraliyet

Siz misal ebenizin ebesinin takisini takar misiniz ? Bunlar boyle iste takiliyor.... Ben de takicam...

1000048149.jpg

Valdaro Aşıkları'nın ölüm nedeni hakkında birçok teori ortaya atılmış olsa da üzerinde en çok durulan ihtimal ilk olarak erkeğin hayatını kaybettiği, kadının ise erkeğin ruhuna eşlik etmesi için kurban edildiği oldu. Daha ayrıntılı incelemelerde, çiftin öldükleri sırada 20'li yaşlarda olduklarını ortaya çıkardı. Kemikler 6000 bin yil oncesine ait.
Alinti

1000048901.jpg

Valdaro Aşıkları'nın ölüm nedeni hakkında birçok teori ortaya atılmış olsa da üzerinde en çok durulan ihtimal ilk olarak erkeğin hayatını kaybettiği, kadının ise erkeğin ruhuna eşlik etmesi için kurban edildiği oldu. Daha ayrıntılı incelemelerde, çiftin öldükleri sırada 20'li yaşlarda olduklarını ortaya çıkardı. Kemikler 6000 bin yil oncesine ait.
Alinti

Ekli dosyayı görüntüle 96613
İnanıyorum ki ilk erkek ölmüştür, asırlardır böyle herkes öldürür sevdiğini..

Alinti

Ekli dosyayı görüntüle 96613
Eski toplumlarda insan kurban ritüelleri çok yaygın hatta ölen kişinin çok sevdiği kim varsa çoğunu kurban ettikleri örnekler var.

Bilgili ve özel olduğuna inandıkları insanları da kurban etmişler çünkü yeryüzüne bereket getirdiğine, doğal afetlerin bu şekilde önleneceğine inanıyorlarmış.

• Wow
Tepkiler: W
Geri