W
Elmas Üye
16. Yuzyilda avrupada veba hastalarini tedavi etmek icin tasarlanmis maskeler. Kokusu o kadar berbatmis ki burun kismina cicek kokulu bir bez koyuyorlarmis.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uyari icin tesk ederim, bilmiyordum ben de neden benim paylastiklarim gorunmuyor cogu zman diyordumson iki postun fotoğrafları ne yazık ki görünmüyor W. resimag'den upload edince altta küçük bir "5 dakika sonra siinecek." uyarısı var gözden kaçan, galiba o yüzden.
Uyari icin tesk ederim, bilmiyordum ben de neden benim paylastiklarim gorunmuyor cogu zman diyordum![]()
O gömleğin neresi yeşilli? Ayrıca küçükken tattlıymışsın :p Gülümseyişine gurbanFoto'da gordugunuz yesilli gomlekli ogretmenin yanindaki kara kiz benim, saclarimi babam taramisti fenerbahce taragini islayip :T: hayal mayal hatirliyorum o donem dayim ilk kanserine yakalanmisti ( sonradan 2 kez daha atlatti) ve okul fotografcisi o idi. Ceken o oldugu icin nasil gururlanmisimbu da boyle bir animdir ....
![]()