Kül
Gümüş Üye
Neden ? O Samsunlu değil diye hatırlıyorumAtakum bana @leavemealone cagristirdi... bilmem ki neden...😅
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden ? O Samsunlu değil diye hatırlıyorumAtakum bana @leavemealone cagristirdi... bilmem ki neden...😅
Karanlıkta ne yapsın kedi ?Eve sivrisinek girmiş ve benim kediciğim bunu fark etmemiş.
Ne yapayım bu çocuğa ben şimdi???
Karanlıkta ne mi yapsın?Karanlıkta ne yapsın kedi ?
Kediler karanlıkta da görebiliyor.Karanlıkta ne yapsın kedi ?
Karanlıkta da görüyor mu kedoşun?Karanlıkta ne mi yapsın?
Kediden bahsediyoruz.
Benim kedi görmüyor ve baya da sağlıklıKediler karanlıkta da görebiliyor.
Görüyordur da görmemezliğe veriyordur.Karanlıkta da görüyor mu kedoşun?
Benim kedi görmüyor ve baya da sağlıklı
Kediler karanlıkta da görebiliyor.
Onu asıl biz yapıyoruz kendisi pamuk bembeyazı olduğu için görmememiz imkansız.Görüyordur da görmemezliğe veriyordur.![]()
Forumda banlı olanlara ya da foruma giriş yapmayanlara, birileri mutlaka bilgi aktarımı yapıyordur. Yıllarca foruma hiç giriş yapmayan üyeler bile geri geldiğinde her şeyden haberleri oluyor.Şimdi kürt kedisi banlıyken burayı görebiliyor mu ?
![]()
Ayrıca kediler de ortamda hiçbir ışık yoksa ya da zifiri ise karanlıkta göremezmiş.Kediler karanlıkta da görebiliyor.
Ayrıca kediler de ortamda hiçbir ışık yoksa ya da zifiri ise karanlıkta göremezmiş.
E kedine haşeresavar muamelesi yaparsan tembelliğe vurur tabi. Sonra kediler karanlıkta da görürmüş de karafatma yakalamışta falan fıstık. Bende senin kedin olsam bende uyurdumBenim kedim tembelliğinden görmüyor
Zifiri karanlıkta kara Fatma yakalamış hayvan bu.
Kedime laf yok.: )
MeliscimYani bende gec bi saat oldugu icin cok sey edemedimdi ama tamamen ekleyecegim bilgilerdi bunlar.
uygun zamanda gittigin/iz kamp yerlerini ve deneyimlerini/zi 1konu icinde bolum bolum paylasirsan/iz bilgilenmis oluruz.
Neden ? O Samsunlu değil diye hatırlıyorum
Öyle tabi.Meliscim
10+ yıllık kampçılık kariyerimde gittiğim gördüğüm beğendiğim beğenmediğim yerler oldu.
Aslında içimden Livmi'den Dev Hizmet- Kamp Rehberi diye konu açmak geçiyordu ama
Kampçılar olsun, balıkçılar olsun böyle mera bildirme yer bildirme konusunda keşfettikleri yerleri mümkün olduğunca saklamaya çalışır.
Çünkü bir yerden sonra özellikle sosyal medya nedeniyle o güzelim yerlerden binlerce insan haberdar oluyor. Duyarlı-duyarsız güzelim doğaları katlediyorlar çöp ediyorlar. Bu nedenle bence bu işe gönül veren, doğayı seven herkes kendi keşfini yapsın, araştırsın, öğrensin derim. <3