O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Eve sivrisinek girmiş ve benim kediciğim bunu fark etmemiş.
Ne yapayım bu çocuğa ben şimdi???

Kediler karanlıkta da görebiliyor.

Şimdi kürt kedisi banlıyken burayı görebiliyor mu ?

Parks And Recreation Wow GIF

Bu bebek kedi gibi biri:d kulağının arkasını ve çenesinin altını okşuyorsun uysallaşıp uyku için hazırlanıyor. Ve huzurla uykuya daldı. Artık kucakta uykuya dalmıyor, yatağında tek başına uykuya dalabiliyor. Sadece bana bakmak istiyor. Göz göze uykuya dalıyoruz. Maşallah bebeğime.
Benim tercihim uykuya dalmadan önce bir gülümseme görmesi oluyor. Çoğu kez de başarıyorum. Uykuya dalana kadar bir gülümseme takıyorum yüzüme. Çenem ağrıdı ya kfjf bugün biraz uzun sürdü jfjf

Yani bende gec bi saat oldugu icin cok sey edemedimdi ama tamamen ekleyecegim bilgilerdi bunlar.

uygun zamanda gittigin/iz kamp yerlerini ve deneyimlerini/zi 1konu icinde bolum bolum paylasirsan/iz bilgilenmis oluruz.
Meliscim
10+ yıllık kampçılık kariyerimde gittiğim gördüğüm beğendiğim beğenmediğim yerler oldu.
Aslında içimden Livmi'den Dev Hizmet- Kamp Rehberi diye konu açmak geçiyordu ama
Kampçılar olsun, balıkçılar olsun böyle mera bildirme yer bildirme konusunda keşfettikleri yerleri mümkün olduğunca saklamaya çalışır.
Çünkü bir yerden sonra özellikle sosyal medya nedeniyle o güzelim yerlerden binlerce insan haberdar oluyor. Duyarlı-duyarsız güzelim doğaları katlediyorlar çöp ediyorlar. Bu nedenle bence bu işe gönül veren, doğayı seven herkes kendi keşfini yapsın, araştırsın, öğrensin derim. <3

Neden ? O Samsunlu değil diye hatırlıyorum

Degil evet, cok gezenti oralari da solumus olabilir diye dedim. 🥲

Meliscim
10+ yıllık kampçılık kariyerimde gittiğim gördüğüm beğendiğim beğenmediğim yerler oldu.
Aslında içimden Livmi'den Dev Hizmet- Kamp Rehberi diye konu açmak geçiyordu ama
Kampçılar olsun, balıkçılar olsun böyle mera bildirme yer bildirme konusunda keşfettikleri yerleri mümkün olduğunca saklamaya çalışır.
Çünkü bir yerden sonra özellikle sosyal medya nedeniyle o güzelim yerlerden binlerce insan haberdar oluyor. Duyarlı-duyarsız güzelim doğaları katlediyorlar çöp ediyorlar. Bu nedenle bence bu işe gönül veren, doğayı seven herkes kendi keşfini yapsın, araştırsın, öğrensin derim. <3
Öyle tabi.
Dusunceni destekliyorum. ✨️

bi komançero gördüm

bi ara bu parçayı durmadan söylüyordum.ddd

Geri