EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Artık yer işaretlerinin bazılarını silelim. sanmayın hepsini siliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cocuklar, yine bilmedigim yerlere girip, cok tontis yerler kesfettimmm.
Anna hanimcim, evet ben cok severim yeni yerler kesfetmeyi. Yeni bir dunya mutfagi olsun, yeni bir oyun olsun, yeni bir sehir olsun, beni fiti fiti yaninda gotureceksin.Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar… shinim sen tam gezilecek birisin.. zaten aslan yay ikizler gezmek için yaratılmış…
Ben şeyi çok merak ediyorum kamp yapmayı… nasıl bir şey acaba keyifli mi….zorlukları var mı mesela….
baglamlari cok;Her seye ragmen keyif cikarabilirsen guzeldir.Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar… shinim sen tam gezilecek birisin.. zaten aslan yay ikizler gezmek için yaratılmış…
Ben şeyi çok merak ediyorum kamp yapmayı… nasıl bir şey acaba keyifli mi….zorlukları var mı mesela….
@mlshc @Shinigami yazdıklarınızı okuyunca daha iştahlandım.. tabi yanımda daha önce tecrübe etmiş birileri olması lazım..keyif alacakken durum işkenceye dönüşmesin.Ayıların yaşamadığı her yerde kamp yapmaya tamamım.sAnna hanimcim, evet ben cok severim yeni yerler kesfetmeyi. Yeni bir dunya mutfagi olsun, yeni bir oyun olsun, yeni bir sehir olsun, beni fiti fiti yaninda gotureceksin.
Kamp yaptim ben Annacim. Dogada zaman gecirmek cok guzel, insan kendine geliyor. Ama, kamp ayri bir dunya. Senede 1-2 defa, sadece 1-2 gun, sevdiklerimle giderim. Ama, ben rahatina duskun insanim. Banyosudur, yatagidir, keyfidir onemli : )) Temizlik ve rahat uyuma mevzusu zorlu oluyor. Ayrica cok soguk ya da cok sicakta cekilmez. Sinek veya baska boceklerin olmadigi yerler belirlemek sart.
Gece vakti, ateste marshmallow, ateste misir, cay kahve keyfi, yildizlara bakip sohbet ise ayri keyifli. 🤓Bir de grupta iyi yemek yapan biri sart : )) Dedigim gibi sevdigin bir grupla olursa, cok ayri bir keyfi/guzel anisi oluyor o zaman.
Sohbeti keyifli, elinden her is gelen, tasi sıksa suyunu cikartacak, guzel et pisiren ve de mumkunse yuruyus rotalarini belirleyip, cadiri, ocagi, duzenegi onceden olan birini bulup, kap git Anna hanimcim : ))@mlshc @Shinigami yazdıklarınızı okuyunca daha iştahlandım.. tabi yanımda daha önce tecrübe etmiş birileri olması lazım..keyif alacakken durum işkenceye dönüşmesin.Ayıların yaşamadığı her yerde kamp yapmaya tamamım.s
Ben keyfine düşkünüm yanımda çileyi seven biri olmalı ki bütün zorluklarla mücadele edebilsin…. yani o kamp bir tek bana kamp olsun… olur mu böyle bir şey mümkün mü…..
@Anna Karenina, buldugunda beni de alin : ))Sohbeti keyifli, elinden her is gelen, tasi sıksa suyunu cikartacak, guzel et pisiren ve de mumkunse yuruyus rotalarini belirleyip, cadiri, ocagi, duzenegi onceden olan birini bulup, kap git Anna hanimcim : ))
@Anna Karenina, buldugunda beni de alin : ))
Gerekirse babanin icecegine sakinlestirici atariz, sorun degil 😂Bu kriterlerine uygun bir tek babam var… elinden her iş gelir…dağ eğitimi almadan, dağ eğitimi almış gibi bir yaşam sürüyor…. mecbur onunla gidicez… sinirlerimizi bozacak ama mecburuz slsk
Benim babam çok güçlü ayıyla bile güreşir……
Biz de ailece kamp yaptığımız için campingleri tercih ediyoruz. Gitmeden önce mutlaka google yorumlara bakılmalı. Hem işletmecinin kafa yapısı hem giden insan profilini incelemek lazım. Yorumlardan anlaşılır az çok. Telefon edersin anlarsın.baglamlari cok;Her seye ragmen keyif cikarabilirsen guzeldir.
ben kamp severim. Dag/orman kamp'i yapmadim yalniz. Oralardan az1azdan cokca korkarim.
kamp alanlari var. Deniz kampi mi , orman kampi mi ? Bilindik kamp yerlerinde mutfak/dus alanlari bile bulunuyor.
Bildigim kadariyla @leavemealone bu konuda daha deneyimli.
Deniz kampi yaptim. Cadirimi, tabagimi tenceremi ocagimi fln goturmuslugum oldu ama bulundugum yerin kamp alani vardi ve oraya cadiri kurup ortak mutfak vs kullanimi yaptim. Cok guzeldi acikcasi. Yalniz mevsimi de goz onunde bulundurursak, sicaklarda cadirda fln pismemek icin mutlaka yaniniza serinletici cihazlarda goturulmeli... ^^
YA bu kedilere noluyor Allah askina, gece gece 1 1leri ile alip veremedikleri ne yani?
1 1lerine girdiler ama hayir hala dikleniyorlar hala susmuyorlar...🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Biz de ailece kamp yaptığımız için campingleri tercih ediyoruz. Gitmeden önce mutlaka google yorumlara bakılmalı. Hem işletmecinin kafa yapısı hem giden insan profilini incelemek lazım. Yorumlardan anlaşılır az çok. Telefon edersin anlarsın.
Özellikle tuvaletleri düzgün mü, şehir merkezlerine yakın mı? (Acil bir durum olursa hastane eczane vs. )
Yani benim dikkat ettiğim bir sürü şey var aslında. Kampta olması gerekenler, olmaması gerekenler… hangi eşyalar lüks hangileri ihtiyaç… kamptan beklentileriniz falan… şu an gecenin 01:47’si o yüzden çok şey edemiyorum ama dilerseniz konuyla ilgili size danışmanlık verebilirim. Seans için rezervasyon yapalım mı? @Anna Karenina
Atakum'a gitmeye gözüm kesmiyor.Çocuğa söz vermeseydim iyiydi