O Değil de...

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Burada iki kişi var, ikisi de birbirinden kıymetli ama artık eskisi gibi bir bağ yok aralarında. Ayrıntıları bilmiyorum, çok fazla kurcalamak da istemiyorum çünkü biliyorum ikisi de bile isteye birilerini kırmak isteyecek insanlar değiller. Birilerini domine etmekten de uzaklar. Artık olmaz ama tekrar birbirlerini sevsinler istiyorum:d Kız burada insanlar birbirlerine küfür edip reelde olsa yüzüne bakılmayacak şekilde kavga edip kanka kıvamına geldiler kfjf Bu derecesi tabii doğru bulduğum bir şey değil-bence-.
Bazen kırgınlıklar, eleştiriler, tersleşmeler oluyor… Ağır bir biçimde değilse telafi edilemez mi? :d keşke edilse…(İçimi döküyorum, kimse karışamaz…)
Yavrum kimden bahsediyorsun… acıkla.. ben tahmin edemiyorsam kimse edemez….

Veremem… İkiside çok sinirli gergin insanlar… korkuyorum…

Biliyom anacım… birine ima ettim azıcık; hani yumuşarlar mı birbirlerine diye… konuyu kapadı hemen…
BEn 1ini fark ettim. 🙂‍↔️ digerini de tahmin ediyorum gibi... terazi'likte 2sinin de gonlunu yapmakta vardir ama ben o topa girmem tabi ki, aralarinda parcalanmis halde bulmak istemiyorum kendimi... 😅😅

Sağlam psikoloji lazım ikisini barıştırmak için…. ben bi ara uğraşayım bakalım ne olacak…… yani en fazla ne olabilir……
Konuda tehdit olacaksa Kamil abiyi üstünüze sallarım diyebilirsiniz🤣🤣

Böyle mevzularda En iyisi bir günah keçisi bulunmaktır suçu ona atın onun üzerinden eleştirirken ortak yorum yaparlar hop bir bakmışsın yine kankalar.😊

Konuda tehdit olacaksa Kamil abiyi üstünüze sallarım diyebilirsiniz🤣🤣

Böyle mevzularda En iyisi bir günah keçisi bulunmaktır suçu ona atın onun üzerinden eleştirirken ortak yorum yaparlar hop bir bakmışsın yine kankalar.😊
Kamil bey abi, bu konuda deneyimli gordum sizi cok...

Burada iki kişi var, ikisi de birbirinden kıymetli ama artık eskisi gibi bir bağ yok aralarında. Ayrıntıları bilmiyorum, çok fazla kurcalamak da istemiyorum çünkü biliyorum ikisi de bile isteye birilerini kırmak isteyecek insanlar değiller. Birilerini domine etmekten de uzaklar. Artık olmaz ama tekrar birbirlerini sevsinler istiyorum:d Kız burada insanlar birbirlerine küfür edip reelde olsa yüzüne bakılmayacak şekilde kavga edip kanka kıvamına geldiler kfjf Bu derecesi tabii doğru bulduğum bir şey değil-bence-.
Bazen kırgınlıklar, eleştiriler, tersleşmeler oluyor… Ağır bir biçimde değilse telafi edilemez mi? :d keşke edilse…(İçimi döküyorum, kimse karışamaz…)

amaaaaaaan 😂

Geri