Birden fazla üye engelli bende konulara her girdiğimde engellenmiş içerik yazıyor zaten yazdıklarını merak etsem engellemem öyle değil mi kaldı ki bu ilk değil her seferinde bana sataşacak yer arıyorÜstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusuna son mesaj yazanın iletişimde olmak istemediğin biri olduğunu görmene rağmen girip onu görmezden gelip mesaj yazıyorsun. Bu da sataşma. Ve evet sen başlatmış oluyorsun bu durumda sataşmayı.
Hiç “bende engelliydi” vs de deme. Engellesen de birini bir konudan o konuya girince onun yazdığı gözüküyor. Mesaj sadece kapalı onu da elle açabiliyorsun. Yani birini engelleyince senin için komple görünmez olmuyor forumda.
Fark ettiysen her iki tarafın da mesajlarını sildim ve her iki tarafı da uyardım ama haftada bir böyle bu ikili arasındaki kavga ve tamamen kişisel çatışmalar cidden artık can sıkıyor.
Bu forumdaki de en büyük problem bu ha, herkes kendini çok haklı görüyor. Herkes hatasız//kusursuz ve çok haklı.
Forumun genel kaosu beni ilgilendirmiyor benlik bişey yok canınızın çok sıkıldığını benim problemim üzerinden değil de konunun muhataplarına direk yansitirsaniz sevinirim