O Değil de...

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
ptt kargo mu abla
UPS SCS global seysi.......

Dahasi var mutfak uretim tarihi demisler bize, biz montaj tarihi diye hesaplayip butun mutfagi soktuk........ Mutfak 23unde gelecek haftalardir mutfaksizim...... Bu da yetmiyormus gibi Hollandali bir sirkete laminat yaptirmak yerine akrabamiza verdik laminati yarim birakti ( guya paramiz ona gitsin dedik ) , ustelik cikintilar var. Onu da kendimiz bitirmek zorunda kaldik. Daha esimden hayatta birsey istemem, restore yeni esya lanettttttttt gelsin. tovbeeee eskilerin icinde otururum daha tek kelime etmem.....

Sonra eski esyalarimizi bedava yazip siteye koyduk. O kadar yogun talep olduki musterileri karistirip ayni esya icin randevu vermisiz... AYYALLAHIMMMMMM Ayni anda Tokyo projem icin 12 sunum yaptim. Sunum esnasinda aklim nasil evde kaldiysa laminat laminat deyip durdum :S

son 35 dk idare edin

eve gidip cam silesim var su an....

ayni anda aciktim....

aciktim da.... diyete devam 2 yumurta yiye yiye icim disim yumurta oldu...

kadının dert sıkıntı diye anlattığı şey bizim türkiyede emekli olunca hobi olarak yapmayı hayal ettiğimiz şeyler fkdkejjs
fakirliğin gözü kör olsun xd

• Kahkaha
Tepkiler: W
mesai tam bu saatte bitmeli

(içses: çalış köle!!)

Seni son kez uyariyorum benimle muhatap olma milleti tehdit edip ayagına getirtmeye benzemem ben işine bak.
şimdi bende seni ve türevlerini son kez uyarıyorum bir daha olayı saptırıp bu şekilde iğrenç imalarda bulunursanız -sen ve türevlerin- o zaman bende bu mübarek ağzımı açıp ortalık karışırken keyif sigarası yakacağım.

Bahsettiğin bu 'basitleştirilmiş' olayı-
ki bir daha inşallah benim üstümden laf sokmaya çalışırsınız ki pek kıçınızın yiyeceğini sanmıyorum oldu da yedi o zaman görüşürüz- bir kere açıklayacağım ve bunu bir daha ne kendi aranızda ne de başkalarına karşı umarım meze yapmaya çalışmaya kalkmayacaksınız.
yaren ile alp benim arkadaşımdır. beni tehdit etmediler, edemezler, etmezler. beni tehdit edip ayağına getirmeye çalışan arıyorsanız çevrenize bakın. olay tamamen yanlış anlamadan ibaret bunu da kullanmaya çalışmayın. olayın aslı astarını detaylı dinlemek isteyen varsa bir pm kadar yakınınızdayım. sen ve senin türevlerin bunu aklına sokarsa çok ama çok iyi olur. bundan sonra da şu şekil vasatlığınıza daha farklı cevap alırsınız al şimdi ssini oynamaya devam et

@DUHAN konu ne bilmiyorum ama hep son dk golü insanısın. Bu yazışmalar yapılırken araya girmeyip raporlayıp kaldırttın mesajları aylar günler evel. Sen simdi burada kimseye göz dagı veremezsin.Dm acıksa sana da acık zırt pırt bu meselelerlemi uğraşacağım. valla son ikazım bu konuda herkese kimin ne derdi varsa dmden görsün. Bu postu takip eden tekrar mesajlar bişeyler olmasın. Forum tartısma platformudur ama kişisel meseleleri tartısma platformu değildir.

Geri