O Değil de...

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Kızlar keşke biri birine aşık olsa da forumda, böyle güzel şeyleri konuşsak… evlendi barklandı forum aşkları kdjd ahh ahhh

Forumdan birine olması da şart değil, yeni aşık birisinin mesajlarını okuyalım…

Pusuya yattim Anna hanimcimin bana dogru kosmasini bekliyorum 😄

Farkındayım şu şekil izliyorsun…az kaldı kapını calıcam….
IMG_3234.jpeg
ben 2018den beri armağan ettiğin şarkıları saklıyorum diyorum ses seda yok… bu duygusuzlukla yaşayamam…… kaçtır günlüğüme gidip özür diliyorum….

Kızlar keşke biri birine aşık olsa da forumda, böyle güzel şeyleri konuşsak… evlendi barklandı forum aşkları kdjd ahh ahhh

Forumdan birine olması da şart değil, yeni aşık birisinin mesajlarını okuyalım…

Larim konu degissin Anna hanimcim daha fazla hirpalanmasin diye yapiyosun farkindayim ama 40 yasindaki insanlarin da aşklarını filan cekemiycem ya 😄

bir insan surekli kendi ayagina sikar mi. Sozde dunyanin en iyi kargo sirketinde calisiyorum, siparis ettigim urunu iade edip eski etiketi cikarmayi unutmusum :D geri geldi urun. Sonra salon masasi siparis ettim, stokta tukenmis diye mail geldigi icin ben baska siteden yeni masa siparis ettim. Haydaaa bu seferde meger iptal olan tv unitesi imis...... Sonra eve 2 tane masa geldi biri transportta kirilmis mi, kirilani iade etmekte zorluk cekiyorum.... Hepsi bi kenara koltugumu yarin aliyorum ins yarin baska bir skandala imza atmayiz..... Kari koca sopar gibiyiz....

Geri