O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Cevizli mantı yiyelim dedik, cevizi kıranın ebesine tüküreyim içine kabuk kaçırmış dişimden oluyordum

Buna mide mi dayanır ali kaptan… kolaylıklar diliyorum…

cefasını cekiyorus sefasını da sürdürsün Rabbim , biraz zor oluyor ama dayanılıyor da bugün başka zorluyor.. tek olsam yan çizerdim çoktan : ) kalabalığız niyetli olan o motive ediyor bir kere saldın mı arkası geliyor öyle olsun da istemiyorum.. derken bitirdik zaten ramazanı Allahın izniyle..
Bilmukabele ece .. bu arada
Sana da çok geçmiş olsun , şifalar diliyorum mavi derinliklerden hürmetler.

İki gündür çarpıntı tutuyor. Kalbim böyle sıkışıyor gibi. Kahve de içmiyorum ramazan gireli. Hayır olsun…

Karşınızdaki insanlar bazen size yaşattıklarını anlayamaz,anlamak istemez.Sadece kendini düşünmekle meşgul olurlar.Belki de siz gecelerce acı hissederken,o başını yastığa koyup direkt uyuyordur.Bu yüzden de her şeye fazla anlam yüklenmemelidir.

yaydaaan çıkaaan ok geriii dönemezzzz
kimseee kararımı değiştiremeeeez

zamaaan öyle de geçeceeek
hayat böyle de biteceeek e bitsinnn
umudum cennetteeeen

FB_IMG_1742244794549.jpg

yaa kurban olduğum yengem atmış yiğen ses kaydı göndermiş ablam kafamın ettini yedi diyor ali amcama gönder de ali amcam.. hala teyze Dayı yok aklı fikri hep ali amcam ses kaydın da bana mek'i şikayet ediyor.. : ) mek ya senin ağzını burnunu yerim yer aslan oğlum benim..
bir özlem sevgi duvarını aştı çok özledim ya öyle böyle değil,

Özlem gelse de şu üstteki üyeleri hortlatsa bu gün acayip laf sokarım var birine inşallah denk getirebilirim oyunlarda kgjfjdjcjx

• Wow
Tepkiler: ne
@Şeytan tüyü ustteki üye konularını hortlatiyor nasıl merak ettiyse artık laf sokacağım şanslı kişiyi kvjfjxjzjzhsh

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri