Stockholm Sendromu
Elmas Üye
ay, nasıl da buz kestim ‘şak’ diye.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Ya diyorum aynı konuya mı girip duruyorum ben her yere yazmışsınçayı şekersiz içmeye başladım
işte insanı böyle paranoyak edeceksiniz……Ya diyorum aynı konuya mı girip duruyorum ben her yere yazmışsın
@HosgeldinHarunAbi değil mi yaa bu kjkhkhkb
Hic sevmiyorum o kadinin anlatim tarzini. Cok itici geliyor.tarih obasi kanali aksama ''osmanli'da kadinlarin calisma hayatina girisi'' konusuyla ilgili canli yayin yapacak ve ben bu bildirimi alinca, utuyu aksama birakacagima karar verdim. ceren'nin uzun videolari & utu bende artik birlikte iyi giden iki sey. ceren canli yayin mi yapacak? utu masasini almaya kosuyorum. ceren iki gune video mu yayinlayacak? utuyu iki gun sonrasina birakiyorum
aha, neden oyle geldigini anlayabiliyorum. benim de aksine, tam onda en hosuma giden sey konusma tarzi :d anlatis tarzi ve turkceyi konusma seklini begeniyorum. gulduruyor da bazen. hic birisi beni 4 saatlik videolarda, dikkatimi bozmadan tutamiyor ondan baska. ha, bir de diamond tema :dHic sevmiyorum o kadinin anlatim tarzini. Cok itici geliyor.
Bi kac kez ilgimi ceken konulari paylasti ama gercekten hepsini dinleyemedim bile. Daldan dala atliyor tahammul edemedim nedense :daha, neden oyle geldigini anlayabiliyorum. benim de aksine, tam onda en hosuma giden sey konusma tarzi :d anlatis tarzi ve turkceyi konusma seklini begeniyorum. gulduruyor da bazen. hic birisi beni 4 saatlik videolarda, dikkatimi bozmadan tutamiyor ondan baska. ha, bir de diamond tema :d
o zaman acilen pelin batu ile uğraşıldığı tarihin arka odası programının devamı lazım.
echt? :d bana juist daldan dala atlamasi bile kronolojik geliyor :d tam bir sey anlattigi zaman, bir konuda soru isaretlerim oluyor ve o an, daldan dala atlarken, cevaplamis bulunuyor o merak ettigimiBi kac kez ilgimi ceken konulari paylasti ama gercekten hepsini dinleyemedim bile. Daldan dala atliyor tahammul edemedim nedense :d