Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tooobe haşa şirk koşamam daha da…Shiniminikhan olsun yazamasam da neyse o Nickle Münir Özkul gibiydi...
Shinimini ne ya mini mini gibi anshsgsjsjdndjTooobe haşa şirk koşamam daha da…
Yaslaniyoruz Ali kaptan birak desinler .)Hollanda da personel değişimi oldu ordan güney Amerika ya geldik daha tam bir ay bile olmadı henüz , bizim makina stajyeri de o kafile ile gelenlerden istanbul çocuğu fırlamalarından : ) bana ali amca diyip duruyor ne zamandır bunu uyarıyorum oğlum amca demesene diye emsalim olanlarda o öyle dedikçe benle makara yapıyorlar daha bir asabım bozuluyor .. da demin sahur muhabbeti sırasında çektim bunu kenara , bana niye amca diyorsun deme dememe rağmen diye sordum buna ne diyeyim ali amca dedi ..
oğlum dalga mı geçiyorsun..
Estağfurullah ali amca ,
Yok ali dede de dedim : )
Ali amca , hasbinallah sabır kat sayımı sınıyor gibiydi benim babam 83 lü sen 84 lüsün babamın emsalsin nediyeyim dedi ,bir an ne diyeceğimi bilemedim kalakaldım bende ali usta de dedim oğlum öyleyse komplekse giriyorum : )
Görende 60 70 yasindayiz sanacak..
sivil yaşantımda yiğen vs amca olduk da ne bileyim iş sektöründe daha abi faslına yeni alışıyorken birden amca modu ağır geldi..
O değil de..
velhasıl kelam yaş kemale eriyor ali zırtaposluk yapma dedim kendi kendime : )
Yaaa Nilü: ) vakti geldiğinde densin şimdi erken ama kendini lütfen benim yerime koy stajyer genç kız 18 19 unda iş yerinde Nilü teyze diyecek olacak işmi .. acayip kompleks yapmıştım anlatamam neyse ki bugün itibariyle rahatladım..Yaslaniyoruz Ali kaptan birak desinler .)

Tesk ederim Ali kaptanYaaa Nilü: ) vakti geldiğinde densin şimdi erken ama kendini lütfen benim yerime koy stajyer genç kız 18 19 unda iş yerinde Nilü teyze diyecek olacak işmi .. acayip kompleks yapmıştım anlatamam neyse ki bugün itibariyle rahatladım..
kesinlikle bodoslama hızlı şekilde yaşlanıyoruz, sağlıkla inşallah..
Bu arada gününüz kutlu olsun Nilü, bundan sonraki yaşantın gönlünüzce olsun hürmetler..

sana bir hikaye anlatim mi?Çok sıkıldım ya aşırı sıkıldım çığlık atcam şimdi yetooo diye
Cinliyse anlatma........sana bir hikaye anlatim mi?