O Değil de...

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
110GB'lık dosyayı 117mbps ile indirince PC 2 fanı birden açtı.İyi misin Emoç?

"Ya sabır" diye bağırarak kafayı yiyen Oğuz Sasi'ye dönücem çok az kaldı.

Hollanda da personel değişimi oldu ordan güney Amerika ya geldik daha tam bir ay bile olmadı henüz , bizim makina stajyeri de o kafile ile gelenlerden istanbul çocuğu fırlamalarından : ) bana ali amca diyip duruyor ne zamandır bunu uyarıyorum oğlum amca demesene diye emsalim olanlarda o öyle dedikçe benle makara yapıyorlar daha bir asabım bozuluyor .. da demin sahur muhabbeti sırasında çektim bunu kenara , bana niye amca diyorsun deme dememe rağmen diye sordum buna ne diyeyim ali amca dedi ..
oğlum dalga mı geçiyorsun..
Estağfurullah ali amca ,
Yok ali dede de dedim : )
Ali amca , hasbinallah sabır kat sayımı sınıyor gibiydi benim babam 83 lü sen 84 lüsün babamın emsalsin nediyeyim dedi ,bir an ne diyeceğimi bilemedim kalakaldım bende ali usta de dedim oğlum öyleyse komplekse giriyorum : )
Görende 60 70 yasindayiz sanacak..
sivil yaşantımda yiğen vs amca olduk da ne bileyim iş sektöründe daha abi faslına yeni alışıyorken birden amca modu ağır geldi..

O değil de..
velhasıl kelam yaş kemale eriyor ali zırtaposluk yapma dedim kendi kendime : )

Son düzenleme:
Hollanda da personel değişimi oldu ordan güney Amerika ya geldik daha tam bir ay bile olmadı henüz , bizim makina stajyeri de o kafile ile gelenlerden istanbul çocuğu fırlamalarından : ) bana ali amca diyip duruyor ne zamandır bunu uyarıyorum oğlum amca demesene diye emsalim olanlarda o öyle dedikçe benle makara yapıyorlar daha bir asabım bozuluyor .. da demin sahur muhabbeti sırasında çektim bunu kenara , bana niye amca diyorsun deme dememe rağmen diye sordum buna ne diyeyim ali amca dedi ..
oğlum dalga mı geçiyorsun..
Estağfurullah ali amca ,
Yok ali dede de dedim : )
Ali amca , hasbinallah sabır kat sayımı sınıyor gibiydi benim babam 83 lü sen 84 lüsün babamın emsalsin nediyeyim dedi ,bir an ne diyeceğimi bilemedim kalakaldım bende ali usta de dedim oğlum öyleyse komplekse giriyorum : )
Görende 60 70 yasindayiz sanacak..
sivil yaşantımda yiğen vs amca olduk da ne bileyim iş sektöründe daha abi faslına yeni alışıyorken birden amca modu ağır geldi..

O değil de..
velhasıl kelam yaş kemale eriyor ali zırtaposluk yapma dedim kendi kendime : )
Yaslaniyoruz Ali kaptan birak desinler .)

Yaslaniyoruz Ali kaptan birak desinler .)
Yaaa Nilü: ) vakti geldiğinde densin şimdi erken ama kendini lütfen benim yerime koy stajyer genç kız 18 19 unda iş yerinde Nilü teyze diyecek olacak işmi .. acayip kompleks yapmıştım anlatamam neyse ki bugün itibariyle rahatladım..

kesinlikle bodoslama hızlı şekilde yaşlanıyoruz, sağlıkla inşallah..
Bu arada gününüz kutlu olsun Nilü, bundan sonraki yaşantın gönlünüzce olsun hürmetler..

• Kahkaha
Tepkiler: W
Yaaa Nilü: ) vakti geldiğinde densin şimdi erken ama kendini lütfen benim yerime koy stajyer genç kız 18 19 unda iş yerinde Nilü teyze diyecek olacak işmi .. acayip kompleks yapmıştım anlatamam neyse ki bugün itibariyle rahatladım..

kesinlikle bodoslama hızlı şekilde yaşlanıyoruz, sağlıkla inşallah..
Bu arada gününüz kutlu olsun Nilü, bundan sonraki yaşantın gönlünüzce olsun hürmetler..
Tesk ederim Ali kaptan :bahar:

Çok sıkıldım ya aşırı sıkıldım çığlık atcam şimdi yetooo diye

boyle devam ederse hollandali damadimiz olacak galiba. sabahtan beri guluyorum:d

Offf ramazan gelince buzluklari cephane gibi dolduranlar ve bunu video çekerken salak salak müzik koyanlar ya.siz salak mısınız... Ramazan böyle bişey değil ya..

Ulan iftar sofrasında size gülüyorum khjjjjgkjgbg

tarih obasi kanali aksama ''osmanli'da kadinlarin calisma hayatina girisi'' konusuyla ilgili canli yayin yapacak ve ben bu bildirimi alinca, utuyu aksama birakacagima karar verdim. ceren'nin uzun videolari & utu bende artik birlikte iyi giden iki sey. ceren canli yayin mi yapacak? utu masasini almaya kosuyorum. ceren iki gune video mu yayinlayacak? utuyu iki gun sonrasina birakiyorum

Geri