Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşler düştüHâlâ klima açmamız şaka mı…
Bozulursa hediye edersin klima…İşler düştüaçın açın.. bugün çalışmıyorum bak, gezmeye çıktım.
Hediye ederim deyip show yapayımBozulursa hediye edersin klima…
Ben de ciddi değildim ama yalandan da olsa klima köpeğin olsun de be aşk olsun jdjndHediye ederim deyip show yapayımen kötü klima 30 bin olmuş ahah. Arıza olunca ara canım.
Söz uçar yazı kalır enci, yarın hani benim klimam dersen ne yaparım.. senin varlığın yeter omuzuma yükler gelirim, feda olsun klima sana ya.Ben de ciddi değildim ama yalandan da olsa klima köpeğin olsun de be aşk olsun jdjnd
şalgam göndermeye benzemez bu run. şahidim, vermişsin sözü.kjSjsjSöz uçar yazı kalır enci, yarın hani benim klimam dersen ne yaparım.. senin varlığın yeter omuzuma yükler gelirim, feda olsun klima sana ya.
Stok hanım, dükkan klima dolu, söz verirsem takarımşalgam göndermeye benzemez bu run. şahidim, vermişsin sözü.kjSjsj
Şaka yapıyorum. Zaten kabul etmem jfjfjStok hanım, dükkan klima dolu, söz verirsem takarımtabii ben klima takacağım dedim, ikinci el takarız ya, enci canı sağolsun cidden.. ne söz verirsem tutarım, şalgam tam da mevsimi, olsa da içsek.
Sana söz enci bir klima alacağın var![]()
Ay keske tatilde olsam Nilu@Shinigami tatilde misin yine...
alaturka tuvalette alacağım kıyafetle nasıl görünürüm acaba diye merak edenler için.Comelmeli fotolari niye koyarlar ki ? Hani sagdan soldan ekstra foto olur bunlar yok. Ne diyorsun bu ise @Melodram hanimcim
Ekli dosyayı görüntüle 101569