(: dogru ay gıbıyım parlıyorum arada feyz sacmak ıcın gırıyorum ızlerken dokunmasın ?Seni buradada görmek gökyüzünde ayısığını izlemek kadar güzel @Sır![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
(: dogru ay gıbıyım parlıyorum arada feyz sacmak ıcın gırıyorum ızlerken dokunmasın ?Seni buradada görmek gökyüzünde ayısığını izlemek kadar güzel @Sır![]()
Dokunmaz dokunmaz yıllarca yayınlarını dinlerken ses tonun dokunmadıysa yüzünün güzelliği dokunmaz(: dogru ay gıbıyım parlıyorum arada feyz sacmak ıcın gırıyorum ızlerken dokunmasın ?
tsk ederım aynı ıs guc yorgunluk felan calısarak ölmekten cok korkuyorum bır tavsıyen varmı ? (: bır gun yayın alırsam seslenırım sana senı sormalı da nıck degıstırmıs olmalısın (: paçalarınıdök bi kımsın xcvcvbvnDokunmaz dokunmaz yıllarca yayınlarını dinlerken ses tonun dokunmadıysa yüzünün güzelliği dokunmaz
Nasılsın bakalım efsane DJ ?
Rabbim iyilik versin . Bende ne olsun iş güç coluk cocuk derken zaman geçiyor :tsk ederım aynı ıs guc yorgunluk felan calısarak ölmekten cok korkuyorum bır tavsıyen varmı ? (: bır gun yayın alırsam seslenırım sana senı sormalı da nıck degıstırmıs olmalısın (: paçalarınıdök bi kımsın xcvcvbvn
anam sen yaslandın mı kac cocuk yaptın ? ((: ne zaman yaptın nasıl yaptın sasırdım sımdı xcvcbcvbnRabbim iyilik versin . Bende ne olsun iş güç coluk cocuk derken zaman geçiyor :
Yayın alırsın almasınada bana seslenemezsin ben artık evli barklı cocuklu bir aile babasıyım . Sabah uyanınca eşime günaydın aşkım dıyorum .
BuYuCu ben @Sır
anam sen yaslandın mı kac cocuk yaptın ? ((: ne zaman yaptın nasıl yaptın sasırdım sımdı xcvcbcvbn
masallah hayırlısı olsun ıns (: cocuk baka bılıyor musun bari ? ya bır gun herkes gıdecek zaten ortamların tadı tuzu kalmadı ben bıle cok yayın almıyorum artık radyolar cok bozuldu kı vaktım yok zaten coktaYok yok hala genç ve yakısıklıyım sakallarım beyazlasada sakal nasıl erkeğin makyajı ise beyazlarda kombini oluyor
şuan 1 yaşını geçkin bir kızım var. Ancak ocak ayının ilk haftasına doğru Rabbim nasip ederse inşallah 2 tane erkek bebek kucağimıza alacağiz .ALLAH tan birsey olmazsa .
Ne zaman yada nasıl yaptın konularına hiç girmeyelim .
sjsjsjsjsjs![]()
masallah hayırlısı olsun ıns (: cocuk baka bılıyor musun bari ?
Kendi gmail adresimdeki drive. Ne izni anlamadım, başkasıyla paylaşmayacağım ki.Dosya açma izni verdinmi peki ?
Ayrıca mail adres uzantın g.mail uzantılımı
uyku düzenimi düzeltmeye karar verdim yeniden 1.gün….o yüzden bugün uyku düzenimi düzeltmeye karar verdim 1.gün