O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Rakı içmeye geldim bir kavun var arkadaşlar, bir kavun ki, böyle bir kavun yememişsinizdir. Ula bu nası kavun? Sanki Van kavunu.

Öf herkes online olmuş ya ben yalmıs olmayı seviyorum gideyim de gece kimse yokken geleyim.

Ya da siz buraya gelin kavun yiyelim. Van kavunu.
Van kavunu güzeldir sor bakim bi alakaya mı ? Kjkj

Ben şunu anladım. Denizi olmayan şehir beni boğuyor. Hani görmesem bile o denizin varlığı bile bana yetiyor. Denizsiz şehirlerde bunalıyorum, sıkılıyorum. Uzaktan bakmak bile yetiyor… Allah deniz ile terbiye etmesin kimseyi -en azından beni-…

• Beğen
Tepkiler: W
Ben şunu anladım. Denizi olmayan şehir beni boğuyor. Hani görmesem bile o denizin varlığı bile bana yetiyor. Denizsiz şehirlerde bunalıyorum, sıkılıyorum. Uzaktan bakmak bile yetiyor… Allah deniz ile terbiye etmesin kimseyi -en azından beni-…
Allahtan Ankara’da deniz var…

Kesinlikle oyle Angie. Irmak /dere/ gol kenarinda yurumek bile ruha iyi geliyor.

Geldi gözümün bebeği. Artık aynı şehirdeyiz ve bunun verdiği huzuru size anlatamam..
Bi an önce bol sarılmalı bi kavuştay, amin.

Biraz felsefe yapayım "f" senin bilmediğim halde. ))

Geri