O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Hava 40 derece Ali gel cay demledim diyor icelim ah be abim sakamisin bu sicakta Caymi icilir yine sohbetimizi muhabbetimizi edelim tabide cintonik esliginde edelim hddh

Linkedin'den hiring açayım dedim, çok farklı kariyerden başvuru yapıyorlar. Neyse, SAP ana veri uzmanı arayışım mevcut, çok tecrübeli olmasına gerek yok. Kafasına vura vura eğitirim ben.

"adim neydi"

Korktuğum sorulardan ahahaha

Ah b12 :dd

Paris olimpiyatlarının açılış töreni efsaneydi dün, lubunya team. Kel yaşlı amcaya niye elbise giydirdiniz allahın cezaları ya. aslkdmdjdjkd

Bu seremoninin bünyede bıraktığı etki:

mt0ye1e.jpg

@Nyctophilia dün bir video izledim. Birisi el yapımı yoğurtların sakıncalı olabileceğini, fermentasyon vs bakteri falan bahsediyordu. İyi bir fabrikada ürettilmiş hazır yoğurt tüketin diyordu. Ev yapımı yoğurdun sürekli tüketiminde sağlık için sakınca var mı?

Hani her sey cok pahali oldugundan kimse tatillere gidemiyordu. Bu sefer de instagramim yurt disi gezileriyle dolup tasiyor :( Bari bu sene vicdanim rahat olsun diyordum, yine kiskanclik damarlarim catliyor. Ben niye gidemiyorum arkadas :p

@Nyctophilia dün bir video izledim. Birisi el yapımı yoğurtların sakıncalı olabileceğini, fermentasyon vs bakteri falan bahsediyordu. İyi bir fabrikada ürettilmiş hazır yoğurt tüketin diyordu. Ev yapımı yoğurdun sürekli tüketiminde sağlık için sakınca var mı?

Hayir yok.
Ben hep kendim yapıyorum yoğurdumu

kızlar anlığa foto atmamış
hüzünlendim

Bu şarkı neden dilime dolandı durduk yere…

Bozuyorum aşk orucumu yıllar sonra seninle aşığım hayranım her bir zerrene ……….bıla bıla işte püfff…..

Milli takımda Kübalı istemem demiş biri. O Kübalı olmasa sen altın madalyanın yanından geçemezdin be güzelim...

Geri