O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Yarabbi tüm ikizler burçları mi böyle yoksa bana mı en cinsi denk geldi? : ))))

Tatilde her gün ızgara ahtapot yediğimi, bali masajı yaptırdığımı ve fıldır fıldır gezdiğimi gören @Run akjsksjdjd

r2d2itg.jpg

ahhaahaa allahsız @Alavarez hayat sana güzel.. öğretmenler kapatılsın, ben 50 derece çöl sıcağında çalışırken sen ahtapotu göm, masaj yaptırıp dur.. çeşit çeşit mezeye vur, oh.
Ben de seradan aldığım muzu kemiriyorum ahaha.
Bu sene fotoğrafların da ışıl ışıl, yakıyor ortalığı.. kıskançlık başladı:)

ahhaahaa allahsız @Alavarez hayat sana güzel.. öğretmenler kapatılsın, ben 50 derece çöl sıcağında çalışırken sen ahtapotu göm, masaj yaptırıp dur.. çeşit çeşit mezeye vur, oh.
Ben de seradan aldığım muzu kemiriyorum ahaha.
Bu sene fotoğrafların da ışıl ışıl, yakıyor ortalığı.. kıskançlık başladı:)
Bu akşam senin için Girit mezesi gömicim, hadi yine iyisin. Akxmdm

Kız çocuklarının baba aşkı şaka mı yaaa... 9 ay karnında taşı, besle, büyüt; sonra baba lafını duyunca bıcır bıcır şakısın... jdndnnd

Einstein ve atom bombası belgeselini izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Havuza girmeden 2 3 bardak cin tonik iciyim dedim abla dio meyvesuyu mu o he ablam he he

uzun zamandır galerimde bizimkilerin gönderdiği ekran görüntüleri, @yatacakyerinizyok un nahları ve kendi selfielerimden başka görsel bulunmuyordu ama son 1 aydır valla şenlik yeri. sdfds allahım, telefonumu temizlememe fırsat vermeden alma canımı..........

Borçlu belediyelere tahsil için süre vermişler. Sormazlarmı belediyeleri kaybedince mi aklınız başınıza geldi diye. Sanki devrettikleri tüm belediyeler borçsuzdu. Neyse gene algı, gene oyun ve siyasi dalevera. Kim kanar ki artık bu algıya ve siyasi oyuna? Tabiiki "kan emiciler" ve yandaş yalaka dışında hiç kimse.

Geri